04 Mayıs 2024 Cumartesi

Rektör Saltan'ın 23 Nisan mesajı

Rektör Saltan'ın 23 Nisan mesajı

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Saltan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektör Saltan mesajında; Sevginin, barışın, umudun kaynağı olan en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız, aydındık yarınlarımızın teminatıdır. Çocuklarımıza ulusal egemenliğimizin simgesi TBMM’nin açılışını bir bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini, bu uğurda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

geleceğin hukukçuları ders göremiyor

24 Nisan 2024 Çarşamba 10:33

yahu kampüs içinde köpekler koloniler halinde dolaşıyor öğrencileri kovalıyor hukuk fakültesinde hoca 11 hafta derse gelmiyor boş geçiyor geldiği zamanda öğrenciye ders anlattırıyor bunları kim sorgulayacak kim takibini yapacak adam cenaze var deyip özel işlerini yapıyor dekanlık ne iş yapar meydan bu kadar boş mu aslında bütün kabahat tercihini SDÜ yapan öğrencide.hocalarıda araştırmak llazımmış demekki.neden boş geçen dersleri telafi etmez bu adama hiçbir özel üniversite ders vermez

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR