27 Temmuz 2024 Cumartesi

Bunu yapanlara yazıklar olsun

Bunu yapanlara yazıklar olsun

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Mimar Sinan Caddesi’ne yerleştirilen saksılardaki topraklar kimliği belirsiz kişi yada kişilerce caddeye saçıldı. Gece saatlerinde bu olayı kimin ve neden yaptığına anlam verilemezken, yakalanmaları içi çalışma başlatıldı.

Isparta’da gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce Mimar Sinan Caddesinde yapılan demir korkulukların üzerindeki saksılardaki topraklar yollara saçıldı. Caddedeki neredeyse tüm saksılar boşaltıldı. Kötü bir görüntü ortaya çıktı. Vatandaşlar bunu kimin yada kimlerin hangi gerekçe ile yaptıklarına anlam veremedi. Yapanların yakalanması için çalışma başlatıldı.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Salim

11 Şubat 2024 Pazar 13:55

Dağdan inen mahluklar yapmıştır bunu bazen şehre iniyorlarya

Dangalak Lil yapmayın

11 Şubat 2024 Pazar 13:27

İnsanın içinde o çocukluğu varsa yaoar

Hanife K.

11 Şubat 2024 Pazar 11:43

Zaten bu korkuluklar takıldıktan iki gün sonra Cumhuriyet Bayramin a gelenler bazı dalları oynamış ve egilmisti,görsellik olsun diye böyle yapılmış ama bunun böyle olacağı belli idi sağlamlık açısından dümdüz parmaklı demir yapsa idiniz madem,paralar emekler hep çöp oluyor yazık israf....

Yobazlar

11 Şubat 2024 Pazar 11:34

Mekanlardan çıkan alkölüklerin işine benziyor. Daha çok denetim yapılmalı ve perişan edene kadar ceza yazılmalı mekandan çıkan alkölüklere

Sevket aldu

11 Şubat 2024 Pazar 11:00

Emniywt teskilatı mekanlarla ugrasacam diye koskoca mimar sinan caddesine 1 tane polis aracı koymamısmı

Türkeş Dayı

11 Şubat 2024 Pazar 10:53

Dağlarda yaşaması gerekenler şehre inmişler. Neticesi bu olmuş. İnsanlığınızdan utanın diyeceğim ama olmayan şeyden nasıl utanacaksınız ki?

Vatandaş

11 Şubat 2024 Pazar 10:50

Demir korkuluklar birilerinin işine gelmemiştir,medeniyet anlatılarak olmuyorsa zorla yaptirilmalidir.Heleki ortadogu toplumlarında.Demir korkulukları yaptıranların ellerine sağlık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR