Bucak Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtıldı.
Perşembe pazarında aşure dağıtım alanına gelen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emrah Akçay ve Yönetim Kurulu üyeleri eline kepçeyi alarak vatandaşlara kâselerde aşure dağıtımı yaptı.
Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak vatandaşlara ve esnafa aşure ikramında bulundu.
Bu vesileyle esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Ünal, "Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşerilerimize ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.