02 Mayıs 2025 Cuma

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ

15 Eylül 2015 Salı 19:08

İ. Rüştü çelik menfaatcidir bunu tüm ıspartalı bilir

Doğrucu Davud

15 Eylül 2015 Salı 16:36

Ak Parti'nin kuruluşunda olmayanlar, O zor zamanlarda baskıcı rejim ve bürokrasiden çekinerek selamı sabahı bile korkarak verenler sonradan AK Partili oldular ve bir takım nimetlerden faydalanamadıkça sağa sola çamurluk yapmaktalar. Unutmayın bu dünyanın ahireti de var İftira ve karalamadan önce düşünün sonra hesap vermek kolay olmaz.

Vatandaş

15 Eylül 2015 Salı 13:08

İ.Rüştü Çelik kimmiş, Ali Bolat kimmiş.Ne zaman akpartili olmuşlar ?

Vatandaş

15 Eylül 2015 Salı 13:08

İ.Rüştü Çelik kimmiş, Ali Bolat kimmiş.Ne zaman akpartili olmuşlar ?

S.T

15 Eylül 2015 Salı 10:49

meyve veren ağaç taşların. içiniz rahat olsun, ikinci sıra olmasa da o (recep özel) gönlümüzde birinci sırada milletvekildir.

İsmail Rüştü ÇELİK

15 Eylül 2015 Salı 06:45

Bahsedilen tehdit olayı mahkemelik bir konu.Recep ÖZEL'E yakın İl Yönetim Kurulu üyesinin adını İl Başkanı olan zat açıklasın bi zahmet.Bizi karıştırmayın demekle o koltuklar dolduruluyor.

İsmail Rüştü ÇELİK

15 Eylül 2015 Salı 06:42

Önce Recep ÖZEL siyasete girerken gece saat 3.30 da kimi devreye sokarak uykudan kimi uyandırdıklarını LİZ PASTANESİNDE nasıl yalvardığını unutmasın.Oldumu TARKAN sen bunları hiç bilmezsin.Bilmedigin konularda fazla burnunu ****

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR