29 Mart 2024 Cuma

Bu çocuklar Play-off istiyor

Bu çocuklar Play-off istiyor

Isparta

ISPARTA 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, geçen hafta oynanan ve galibiyet ile sonuçlanan Düzcespor karşılaşması için değerlendirmelerde bulundu. Teknik Direktör Yılmaz, 3-0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte biraz kimyamız bozuldu, ama her şeye rağmen 3-2 galip geldik dedi. 

Isparta 32 Spor, ligin 25. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor'u 3-2 yendi. Puanını 33'e yükselten yeşil-pembeliler play-off yolunda önemli bir virajı daha geçti. Teknik Direktör Hakan Yılmaz bugün futbolcular Korcan Çelikay ve Cem Özdemir'in de katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda son oynanan karşılaşmanın önemine değinen Yılmaz, play-offu ne kadar istediğimiz gösterdiğimiz bir maçtı dedi. 

Yılmaz açıklamasında ise "Kazanma zorunluluğumuzun limitlerde olduğu bir maç oynadık. 3-0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte biraz kimyamız bozuldu. Ama herşeye rağmen 3-2 bitmesi bizim açımızdan çok güzel, ama mutlak süreçte değerlendirmemiz gereken bir kaç konu var. Hem takıma hem camiaya hem taraftara takımın playoffu ne kadar istediğini belirten bir karşılaşmaydı. Bu çocuklar playoffu istiyor. Tek bir ışık varsa dahi bu ışığın peşinden koşacağımızı belli ettiğimiz bir maç oynadık. Kazanmaya devam etmemiz lazım, inşallah bunu sağlayacağız" şeklinde konuştu. 

Öte yandan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, tribündeki küfürler ve tezahüratlarla ilgilide açıklamalarda bulundu. Yılmaz; "Galiba son uyarımızdı yürürlüğe göre bir dahaki Arnavutköy maçını büyük ihtimalle taraftarsız oynayacağız. Onları anlayabiliyorum, bende 24 Erzurum maçında oyundan atıldım ama takımımız için taraftarlarımızdan bu konuda ders çıkarmamızı rica ediyorum'' diye konuştu. 

Takımın yeni transferi tecrübeli file bekçisi Korcan Çelikay ise, çok önemli karşılaşmaya çıktıklarını ve 3-0'dan 3-2'ye gelince stres yaşadıklarını ancak önemli olan galibiyeti aldıklırın söyledi. Çelikay; "Bir süreden sonra oyunun kalitesini düşünmeden galip gelmeyi düşünüyosunuz, bizde onu yaptık" dedi.

Cem Özdemir de, "Geçen hafta arkadaşlarımla bir söz paylaşmıştım, biz ya kazanırız ya da öğreniriz'' diye bu maç hem kazandık hem ögrendik dedi. Özdemir; "Ders çıkarmamız gereken şeyler var ve herkes bunun farkında, hedefimiz playoff, biz buna aradaki puan farkı ne kadar açılmış olsa da, biz buna inanıyoruz''

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bigboss

21 Mart 2023 Salı 18:19

Hakan hoca çıksın play-off a parasını alsın anlaşmasına göre . Biz play-off çıktık desin . Ya ligin en kotu takımına yeniliyor . Puan kaybına mazeretimiz yok . Bu arada taraftar diyor ki bı yedek kulübesinin yerini değiştirsin .

Taraftar

21 Mart 2023 Salı 17:40

He bizde çok isteyoz her zaman her yerde en ɓuyuk gulkent

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR