20 Eylül 2024 Cuma

Bölükbaşı’ndan “Emekliler” konulu basın açıklamasına davet

Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Burak Bölükbaşı, yarın saat 11.30’da Kaymakkapı Meydanı’nda düzenlenecek olan ‘Emekliler’ ile ilgili basın açıklamasına tüm vatandaşları davet etti. 

Isparta

Mitingde, emeklilerin geçim sıkıntısının ele alınacağını belirten Meclis Üyesi Bölükbaşı, Türkiye’deki emekliler, gelir açısından sonuncu oldu. Yaşam kalitesi bakımından ise Hindistan’ı geçerek sondan ikinci oldu. Bu duruma dur demek için, emeklilerin sesini duyurmak için tüm gücümüzle mücadeleye hazırız” ifadelerinde bulundu.

BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ İÇİN ANKARA'YA GİDİYORUZ!

Meclis üyesi Bölükbaşı, 26 Mayıs Pazar günü Ankara’da düzenlenecek olan “Büyük Ankara Emekli Mitingine” Ispartalıları davet etti. 

Mitinge katılım sağlamak isteyen vatandaşların, CHP Isparta İl Binasına başvuruda bulunabilir. Ankara’ya otobüs kaldırılacağı, yolcu sayısının sınırlı olduğu bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

23 Mayıs 2024 Perşembe 10:16

Yapılan çalışma güzel de.... Sizin Millet Vekiliniz var... Bunları onun yapması gerekmiyor mu? Yada Vekil ile beraber yapılsa daha iyi olmaz mı

cabadullah

23 Mayıs 2024 Perşembe 08:41

Dayı ne diyorsun sen? ıspartanın emeklileri halinden memnun olduğunu 31 Mart da ispatladı, bırakın emeklilerin sıkıntısını daha beter olsunlar, emeklilerin maaşlarından kesinti yapılması ve saraya aktarılması gerektiğini düşünüyorum.

Emekli öğretmen

23 Mayıs 2024 Perşembe 08:38

Akp yöneticileri çok büyük VEBAL İÇİNDELER.NEDEN DERSENİZ 10 BİN TL İLE AYIN SONUNU GETİREMEYEN MADDİ ZULUM ÇEKEN SABAH FIRINDAN TAZE OLMAYAN BİR GÜN ÖNCEKİ SATILMAYAN EKMEĞİ ALMAK ZORUNDA KALAN EMEKLİLERİN AHINI ALIYORLAR.ŞİMDİ BİR AKP Lİ YE SORSAN 10 BİN TL İLE KAÇ GÜN YAŞAMINI SÜRDÜRÜRSÜN DİYE EN FAZLA 5 6 GÜN CEVABI ALIRSIN.DURUM ORTADA.HANGİ AKLA VİCDANA SIGAR BU RAKAM.SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM BU SURİYELİLER BİLE VALLAHİ BİZDEN RAHAT YAŞIYORLAR.ADAMLAR 7 8 TANE ÇOCUGA BAKIYORLAR.MAŞALLAH.

Erken seçim hazırlığı mı

23 Mayıs 2024 Perşembe 07:30

Bu mitingler erken seçim hazırlığı mı????

Murat Kılıç

23 Mayıs 2024 Perşembe 00:16

Tebrik ediyorum sizi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR