25 Nisan 2024 Perşembe

Bilgiç, SDÜ hastanesini ziyaret etti

Bilgiç, SDÜ hastanesini ziyaret etti

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğini ziyaret etti.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Isparta'da bir takım önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Bilgiç bu kapsamda SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğini de ziyaret etti.  Bilgiç'i Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsa Sözen karşıladı.

Bilgiç, ziyaretle ilgili açıklamasında; "İlimizde yaptığımız ziyaretler kapsamında SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan'ı ziyaret ettik. Hastanemizde yapılan yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylıklar diledik. Misafirperverliği ve nezaketinden dolayı başhekimi Prof. Dr. Rasih Yazkan’ a ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak ıspartalı

01 Şubat 2023 Çarşamba 22:13

Zadeoğlu sizin adınıza rajon kesip sizi yıpratıyor sayın vekilim sizde dur artık, işini yap sen bir Mardinli öğretmenken aldım ıspartaya Genel sekreter yaptım demelisiniz

Hasta

01 Şubat 2023 Çarşamba 16:07

Diş hastanesi ve Yunus Emre hastanesi aciline geceleri ne zaman gitsek ışıklar kapalı uyuyorlar. Bir tek güvenlikçi var. burda bir şey yapılmaz siz şehir hastanesine gidin diyorlar. Buna bir çözüm bulunmalı yatarak maaş alıyorlar aldıkları para helal mi şimdi. Bu iki hastaneden şikayetciyim. İsterseniz deneyin gece gidin bakın diş hastanesi ve Yunus Emre hastanesine

Sağlıkçı

01 Şubat 2023 Çarşamba 09:35

İnsanlara neden zulmediyorsunuz diye sormuşmu yada bir tane çalışanı dinlemişmi acaba syn vekil

ıspartam

01 Şubat 2023 Çarşamba 09:29

Sayın vekilim birde ısparta defterdarlığını ziyaret edin bir sorun bakalım defterdarlıkta dilekçeler neden aylarca hiçbir işlem yapılmadan bekletiliyor. Vatandaşlar mağdur ediliyor.

Hak ettiğin gibi

01 Şubat 2023 Çarşamba 08:42

Böyle yönetici atarsan böyle kot ve kazakla karşılanırsın. Devlet de biraz ciddiyet olmalı.

Oğuz

01 Şubat 2023 Çarşamba 07:52

Isparta ağız diş hastanesi 1 dişi çekemiyor bunu uzman yapacak kırılırsa bilmem ne bu diş yirmilik ama dışarıya git yeni mezun 20 yaşında kadın diş doktoru valla tertemiz çekip çıkarıyor

Hasta

01 Şubat 2023 Çarşamba 07:20

Siz üst yönetimden bu fotoğrafı çekmek içim izin aldınız mı? Üst yönetimin bu fotoğraf karesi pek hoşuna gitmemiştir. Benden söylemesi.

TIP

01 Şubat 2023 Çarşamba 07:18

Erdoğan Müdürüm bacakları fazla açma. Sonra beşikten yersin :) )

Ben

01 Şubat 2023 Çarşamba 06:37

Afyon şuhut arasıda duble yol oldu Tayyip yolu yarın açıyor afyonda dünle yol oldu her yeri bizde çivi çalılmadı 3.ligde oynayan Karaman’a stad yapıldı bize yok Karaman’a hızlı tren geldi Isparta’nın yarısı kadar ilbize gelmedi becerik vekillerle bu Isparta ileri gitmez

Vatandaş 32

01 Şubat 2023 Çarşamba 00:06

Şehir Hastanesi'nde bir yıldır cildiye doktorlarına randevu alınamıyor muayene olunamıyor buna bir çare bulun

Vatandaş

31 Ocak 2023 Salı 18:33

Sayın Milletvekilim çok teşekkürler ,özellikle vatandaslarımızın sıkıntısı diş hekimliği fakultesiyle bugün git yarın gel bugün git yarın gel ,halkla ilişkiler birimi kapalı yaşlı ve genç hastalarımız muzdarip karşılarında muhattap yok ,muayane kuyrugu ,röntgen kuyruğu,sekreter kuyruğu uzayıp gidiyor .Acil hastaları bile acılarıyla başbaşa bırakıp 1 ay sonraya sıra veriyorlar ,adamın parası varsa özele gidiyor yoksa acı çekmeye devam ,diğer diş hastanesi zaten hastaları devamlı Tıpa yönlediyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR