Ak Parti TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Akfen Holding’in Hatay’ın İskenderun ilçesindeki deprem yardım dağıtım çalışmalarını inceledi.
Akfen Hastane İşletmeleri şirketi Uğur Kılımç’ın karşıladığı Bilgiç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Akfen Hastane İşletmeleri şirketi, işlettiği Şehir Hastaneleri’ndeki çözüm ortakları Mekatronik, Fesleğen, Ulu OSGB şirketlerinin birlikteliği ile İskenderun merkezli bir yardım operasyonu başlattı.
Operasyonda Tekirdağ, Eskişehir ve Isparta’da görev yapan yaklaşık 60 kişilik personel Salı gününden bu yana İskenderun’da bulunuyor.
Ekipler, vatandaşlara sıcak yemek temininin yanı sıra gıda Akfen Holding tarafından her gün tırlarla Ankara’dan bağışlanan erzak, temel ihtiyaç ve hijyen ürünlerinin dağıtımını yapıyorlar.
Salı gününden bu yana İskenderun merkezli olarak Hatay’ın bütün ilçelerine ulaşım sağlayarak nokta atışı yardım düzenleyen şirket bu kapsamda 41 bin kişilik sıcak yemek ve kumanya dağıtımı gerçekleştirdi.
45 farklı noktadaki yardımlarda Kumanya ( Soğuk Sandviç- Meyve Suyu), Kuru gıda (Fasulye , pirinç, nohut , Bulgur), Sıvı Yağ, Çocuk bezi, Su, Islak mendil, Konserve, Süt, Çay, Meyve Suyu, Peynir, Zeytin, Helva, Salça, Atıştırmalıklar (Gofret, kek, biskuvi) Şeker, Çocuk Maması, Polar, Battaniye, Ped, Bebek Şampuanı, Bebek Battaniyesi dağıtılıyor.
Dr Salim ulu
12 Şubat 2023 Pazar 21:44Bu sagi solu denetleme disinda bir ise yariyormu bilen varmi ??
Yorgun demokrat
12 Şubat 2023 Pazar 08:57İmamdan AFAD başkanımı olur
Hüseyin
11 Şubat 2023 Cumartesi 21:32Memleket bitmiş haberimiz yok devletini milletini seven düşünen siyasetçi yok hayatımız seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey yok. Partilere hazineden kesinlikle para verilmemeli tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. 600 vekil bütçeye trilyonlarca zarar dır onu hiç dile getiren yok 150 vekil olması lazım bence.
Ahmet Fevzi Altunbaş zyz
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:24Ne işe yarıyor ki
Fazlı
11 Şubat 2023 Cumartesi 18:58Şirketin sahibi bu mu
Depremden değil allah sizden korusun bu memleketi
11 Şubat 2023 Cumartesi 16:27İncelemekmi liyakatın sıfır olduğu bir hükümette millet vekili akfeni nasıl inceler..afad başkanı sırf imamatip mezunu ilahiyat mezunu ak partili diye o makamda..deprem profosörümü yoktu yada inşaat mühendisimi yoktu afada başkan olcak..herkes işini yapsın ..yanlışsa düsüncem dönün depremle nasıl mücadele ettik bakın..ilk 24 saat hiç birşey yapamadık