20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'DEN EK BİNA MÜJDESİ

BİLGİÇ'DEN EK BİNA MÜJDESİ

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Devlet Hastanesi’ne yapılacak ek bina projesinin Sağlık Bakanlığı’nca onaylandığı müjdesini verdi.

Hastane yönetimi tarafından, yatak kapasitesinin arttırılmasıyla ilgili olarak yapılan çalışma, geçtiğimiz aylarda Milletvekili Bilgiç’in gayretleriyle yatırım programına alınmıştı.

Ek binanın 2019 yılı sonunda hizmete geçirilmesinin planlandığı da öğrenildi.Ek binanın yapımıyla ilgili proje onayının da Sağlık Bakanlığı’nca verildiğini bildiren Milletvekili Bilgiç, “Bakanlık yetkilileri, yapılacak ek binayla ilgili çalışma yapmak üzere önümüzdeki günlerde Yalvaç’a gelecekler. Projenin detayları bu ziyaretten sonra netleşecek ve en kısa sürede ihaleye çıkacak. Yalvaç Devlet Hastanesi’nin yatak kapasitesinin büyümesiyle hizmet kalitesi de daha üst seviyeye çıkacaktır. Bu projenin Yalvaç’a hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emin

27 Eylül 2018 Perşembe 23:12

Doktor yok doktor. Hastaneyi napalım. Ne hallere düştü koskoca yalvaç. Yatırımlar gidiyor bi yerlere .

Mustafa

18 Eylül 2018 Salı 12:09

Doktor yok hastanede daha bina yapacaz diyorlarHasata oldugumuzda binanin guzelligi belki iyi eder bizi

Ali

18 Eylül 2018 Salı 10:52

Beton yapınca mutlu olan ülkem size herşey müstehak

Esnaf

18 Eylül 2018 Salı 10:27

Keşke her yerde şehir hastanesi olsa adı şehir hastanesi olsun yapıldığı yer şehir olmasada olur mu?helal olsun yapan holdinge ne hastane yapmış...ne güzelde yıkıldı eski Devlet hastanesi...bu vergiler bize az uçaklarda size az yok mu başka hibe yapan.çok ihtiyacımız hibe uçağa...

Ahmet Doğru

18 Eylül 2018 Salı 07:31

Müjde değil özür bekleriz. Ekonomik sıkıntının gerçek sebebi bu işte. O hastanenin yapılalı daha 4 sene oldu. Ş. Karaağaç ta ek bina başvurusunda bulundu sırada şehir hastanesi var. Yazık gerçekten çok yazık.

Mert

18 Eylül 2018 Salı 07:09

Doktor yok. Şehir hastanesinden milleti hergün zorla geçici görevle oraya gönderiyorlar. Önce onu çözün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR