20 Nisan 2024 Cumartesi

Belediyeden bulanık su açıklaması

Belediyeden bulanık su açıklaması

Isparta

Isparta’mızın içme suyu ihtiyacı bilindiği gibi mevsimsel olarak Eğirdir Gölünden temin edilmektedir. Eğirdir Gölünden temin ettiğimiz içme suyu hattımızla ilgili Terfi Merkezi 2’de sabah saatlerinden itibaren zorunlu olarak vana yenilemesi çalışmaları başlatılmıştır.

Bu süreçte Isparta’mıza su temini Darıderesi 1 Göletinden karşılanmaya başlanmıştır. Çalışma süresince mevsimsel olarak Darıderesi 1 Göletinden vatandaşlarımıza sunulacak olan içme sularında zaman zaman bulanıklık yaşanmaktadır.

Çalışmaların saat 17.00 itibariyle tamamlanmasıyla tekrar Eğirdir içme suyu hattı devreye alınacak olup, 8 Aralık 2022 Perşembe günü itibariyle tekrar Eğirdir’de çalışmalara devam edilecektir.

Çalışmalar sürecinde Darıderesi 1 Göletinden temin edilecek olan içme suyunda yaşanacak bulanıklıktan dolayı vatandaşlarımızın herhangi bir tedirginliğe kapılmamaları hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Isparta Belediye Başkanlığı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

acil

08 Aralık 2022 Perşembe 08:55

ayamaza çeşmmesi ortamı halk sağlığı için uygun değil koskoca belediye bütün yoları yaptı bir oranın mermeleri değiştiremediler her yer yemyeşil yosun kırık dökğk

ıspartalı

08 Aralık 2022 Perşembe 08:20

ıspartalı evının çesmesinden akan suyu hic ıcemıyor

doktor

07 Aralık 2022 Çarşamba 21:08

Sular poklu olmayinca şaşırmayın yani:)

Ispartalı

07 Aralık 2022 Çarşamba 19:56

Yedişehitler mah su kesintilerine devam....

KANSER

07 Aralık 2022 Çarşamba 19:54

Kanser vakaları kanserin ağababası ASFALT Şantiyesi ve deri boyamak için kullanılan kimyasal maddelerin kullanıldığı deri OSB ,Ispartanın içme suyuyla(darı deresi) dipdipe oldukça ,Isparta'da kanser rekor kırar .

SU GİBİ AZİZ OLMAK İCİN SUYU TEMİZLEMEK LAZIM

07 Aralık 2022 Çarşamba 17:03

Hiç önemli diil çeşmeden akan suyun adı içme suyu kendi diil başkan sen iciyormusun hiç sanmıyorum yıllardır temiz su içmiyoruz su satanlari zengin ettik bı cozum bulunmadı çamur alıyor pis pis kokuyor banyo bile zor yapıyoruz bazen rengi sapsarı ne olurdu su arıtma sistemi daha iyi yapılsaydı yada başka kaynak bulunsaydı baskan Isparta yapabileceğiniz en büyük hizmet temiz suya kavuşturmak olurdu çünkü Su hayat demek susuz hayat olmaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR