Isparta Belediye Meclisi, İsrail'e tepki gösteren bildiri yayınladı.
Bildiriyi Başkan Başdeğirmen okudu:
İsrail, İslam aleminin 11 ayın sultanı olarak kabul ettiği huzur ve bereket Ramazan ayımız ve akabinde Ramazan bayramımızda, Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı kanlı saldırılarını ve baskıcı politikalarını artırmış, bebek, kadın yaşlı demeden çok sayıda masum Filistinlinin şehit olmasına ve yaralanmasına sebep olmuştur.
Gazze’nin yoğun füze bombardımanı altında kalıp ortak yaşam alanlarının vurulduğu, Filistinlilerin nesillerdir yaşadıkları Kudüs’ün Şerh Cerrah ve Silvan mahallerindeki evlerine el konulup zorla tahliyelerine yönelik operasyonların tamamen hukuk dışı ve gayri insani olduğunu görmekteyiz.
İsrail askerleri Mukaddes MekanMescid-i Aksa ve çevresini ablukaya almış, ibadet etmek isteyen ve özgürlükleri kısıtlanan Filistinlilere gaz, plastik mermi ve ses bombaları ile saldırılarda bulunmaktadır. Bu sebeple çocuklar, gençler ve birçok Filistinli yaralanmış ve baskı zulüm hala devam etmektedir.
Bizler Isparta Belediye Meclisinde grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti ve bağımsız meclis üyeleri olarak Filistinli kardeşlerimizin maddi ve manevi her daim yanlarında olduğumuzu belirtiyor, İsrail’in yapmış olduğu bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyoruz.
Tükürdüklerini yalayandan milliyetçi olmazzz
18 Mayıs 2021 Salı 18:48Bakıyorumda REİS,leri Sedat peker ALaattin çakıcının çakalları burada milliyetçilik dersi verir olmuş kınamaya gelincede kendinizi kapısına bağladığınız REİSiniz ise TC tarihinin israil ticaretini zirve yaptırdı üstelik TÜRKLÜK tarihinde israilin en anlamlı madalyasını alan tek siyasetçidir van minütse oyundu tek siz yediniz la ülkücü olabilir ama asla TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLAMAZSINIZ çapınız yetmez sizde o gurur olsaydı tükürdüklerinizi yalamazdınız yani başka yerde oynayın..
TÜRKİYE (ĞÜNEY DOĞULU)
18 Mayıs 2021 Salı 14:16TÜRKÜCÜ ĞÜLÜNE CEVAP: senin ÜLKÜCÜ OLABİLMEN İÇİN; en iyi K***T ölü K*** tür. DEMEKTEN VAZĞEÇMEN LAZIMDIR. senin ÜLKÜCÜ OLABİLMEN İÇİN; KÜ**TEN OLURSA EVLİYA BIRAKMA KOYMA AVLUYA DEMEKTEN VAZĞEÇMEN LAZIMDIR. MİLLİYETÇİ OLAMAMIŞSIN. ÜLKÜCÜ HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ OLAMAZSIN .ancak TÜRKÜCÜ OLABİLİRSİN. sen FİLİSTİNLİLERİ SEVMEYEBİLİRSİN. HATTA ATAİST DE OLABİLİRSİN LAKİN: kendini zorla BENİ SEV DEMEK İLE SENİ SEVMEK MECBURYETİNDE DEĞİLDİR KİMSE.
Sen neymişsin
18 Mayıs 2021 Salı 13:43ÇOK ÖNEMLİDE . ETKİN DAVRANIN israil MALLARINITEŞVİK EDİN ALMAYALIM.BOŞ ŞEYLERLE AVUTUYORSUNUZ.
TETİK
18 Mayıs 2021 Salı 13:10Rahmetli HİTLER yahudileri Geberttiğiiçin Adama Demediklerini koymadılar.. Sayın HİTLER Daha ozaman Biliyormuş bunların Ne mal olduğunu....Zaten Dünya HİTLER den sonra birLider Daha Çıkaramamıştır...Işıklar içinde uyusun...
Ülkü Gülü
18 Mayıs 2021 Salı 13:00Yazıklar olsun orada ülkücüyüm diyen, milliyetciyim diyen Türk üm diyen zihniyete bir Çin zulmündeki Uygur Türkü nü bildiriye ekletememişler. Sadece Türkün düşmanı Filistin mazlum öylemi Peki Azerbaycan karşısında ermenilere destek olan Filistin değilmiydin. Yazıklar olsun sizlere.
Veysel
18 Mayıs 2021 Salı 12:29Kınamakla olmaz.Yaptirim şart örme belediye bilbortlarina otobüs v.s israil mallarının resmini adını yazın almayın tuketmeyin diye satışlar bi düşsün mallar ellerinde bi kalsın yaz geldi çıladır dondurma v.s bizim ürünlerimiz bize yeter bunları konuşun kinamaymis
Normal ISPARTALI
18 Mayıs 2021 Salı 12:20Süper olmuş bu bildiri. Israilin kınamak etkili bir yöntem. Keşke daha zekice şeyler yapsak. Yıllardır kınıyoruz çünkü.