ISPARTA'DA dünden buyana sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan fotoğraf gündem oldu. Isparta Belediyesi tarafından Kaymakkapı Meydanı'nda engellilerin yoluna yerleştirilen heykeller nedeniyle vatandaşlar tepki göstermişti. Ancak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuya açıklık getirdi. Başkan Günaydın: "Belediyenin mühendisleri var, teknik personeli var, bu işleri yerinde inceleyen Başkan Yardımcımız var, hiç o heykeller engellilerin yürüyüş yoluna konulur mu? Biz o kadar düşüncesizmiyiz" dedi.
Sosyal medyada paylaşılan Günaydın, yaya yolu genişlediği için engellilerin yolunun kaldırıma yakınlaştığını ve yeni engelliler yolunun 2 metre aşağı tarafa yapılıyor olduğunu söyledi. Başkan Günaydın: "Orada kaldırım çalışması yapılıyor. Engelli yolu iki metre aşağıya alınacağı için kaldırım genişlemesinde yola çok yakın olmasından dolayı geriye alıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Ben yine de bu konuya bu kadar duyarlılık gösteren Isparta halkına teşekkür ederim dedi.
Fener
04 Ekim 2017 Çarşamba 10:04Madem başkanımız bu kadar duyarlı ve paylaşılanları görebiliyor. Neden yıllardır Kaymakkapı meydanının arka tarafındaki motosiklet ve bisiklet ve telefon kulübeleri ve mısırcıların pisliklerini ve huzurevi irtibat bürosunun yanındaki tuvaleti görmüyor.. işinemi gelmiyor acaba ,pislikten geberiyor meydan.. Ama başkanımız heykelden geri kalmıyor maşşallah. Hayırlısı olsun inşallah. SAndıkta görüşeceğiz kendisiyle
Berkay
03 Ekim 2017 Salı 16:43Anlayamadiniz gitti.O bisiklet yolunun hicbir zarari yok milyonlarca yarari var. Oncelikle o bisiklet yolunun olduğu yerde kesinlikle park etmiş arabalar oluyordu.hatta park edenin yanina yanindaki arabadan cesaret alip çift park eden oluyordu.Simdi bazi gereksiz kargo araclari disinda oraya park edebilen yok ki park edene de trafik polisleri acimadan cezayi yazmali. Ayrica arabalarin aralarindan yola yayalar atlamiyor suruculer de yayalari goruyor.
Agan Digon'a cevap
03 Ekim 2017 Salı 16:14Arkadaşım Türkiye sıralamasında zaten birinciyiz hızla yükselmemize gerek yok. Sen ****san da Isparta Belediyesi başarılı. Bunu da devletin kurumu olan TÜİK araştırmalarında söylüyor.
Agan Digon
03 Ekim 2017 Salı 15:47Bisiklet yollarımız, kaldırımlardaki Heykellerimiz gerçekten Devasa hizmetler. Ispartamızın değerine değer katan bu hizmetlerle Türkiye sıralamasında hızla zirveye yükseliyoruz..!!!