28 Mart 2025 Cuma

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sdf

13 Mart 2025 Perşembe 07:34

Muhammed mustafa adıyla yazanın yorumunun neyi yanlış, ya ben zırcahil embesilim ya da bunu inkar eden zırcahil embesildir.

ubudullh

13 Mart 2025 Perşembe 07:33

Bu ikramiyeyi akpli ve mhpli emekliler almamalıdır. Çünkü bu ikramiyeyi chp zihniyeti nin baskısı ile başlanmıştır. chpli zihniyetin getirdiği herşey kötüdür, soğan ekmek yemelidirler yinede bu ikramiyeyi almamalıdır.

doğrucu davut

12 Mart 2025 Çarşamba 23:55

eskiden yoktu ve şükretmek gerek diyenler ALLAH sizleri de muhtaç hale getirsin .her şeye %yüz zam maaşa yok. aralıkta %1 olan ocakta %5 nasıl bir dürüstlükse. müslüman yalan söylemez kul hakkı yemezmiş ya. hesaplarla oynanıyor diye düşünüyorum. emekliyim kredi kartını ödemeye uğraşıyorum. kurbanda ise ne kessek bilmem. koyun alamayız.

Emekli

12 Mart 2025 Çarşamba 13:48

Dul ve yetimler yarım veya hissesi kadar bayram yapacak.

Muhammed mustafa

12 Mart 2025 Çarşamba 13:32

Emekliler 1 asgari ücret kadar ikramiye vereni değil az vereni seçti , 4000 TL ile kurban bayramında hindi veya horuz kesilebilir yada 5 emekli bir araya gelip kuzu kesebilir, diyanetten fetva alırız 5 kişi kuzu kurban keser diye olur biter.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR