29 Mart 2024 Cuma

Başkanımızın manevi olarak yanımda durması bana güç veriyor

Başkanımızın manevi olarak yanımda durması bana güç veriyor

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, saç tasarım alanında 22 ülkenin katılımıyla Arnavutluk’ta düzenlenen Euro Cup’ta dünya birincisi olan ekipte yer alan Osman Balcı’yı işyerinde ziyaret ederek, tebrik etmişti. Osman Balcı da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e iade-i ziyarette bulundu. Balcı, “Belediye Başkanımızın manevi olarak yanımda durması bana güç veriyor” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman kendisinin yanında olduğunu belirten Osman Balcı, “Başarımızdan dolayı başkanımız bizzat salonumuza gelerek, tebrik etti. Ben de kendisine iade-i ziyarette bulunmak istedim. Sayın başkanıma ilgi ve alasından dolayı teşekkür ediyorum. Isparta sevdalısı bir insanım. Isparta’mızın Türkiye ve dünyada ismini duyurmak için sektörüm adına çalışmalar yapıyorum. Gittiğim her platformda Isparta’nın adını duyurduğum için mutluyum, gururlu ve onurluyum. 2015’de İtalya’da dünya ikinciliği, 2016’da Ukrayna’da dünya üçüncüsü olan ekibin içerisindeydim. 8 yıldır eğitim sektöründeyim. Sektörüm adına yurtiçi ve yurtdışında eğitimler veriyorum. Arnavutluk’ta düzenlenen yarışmada 22 ülke içerisinde benim de bulunduğum ekip dünya birinciliği aldı. Başkanım beni çok onure ediyor ve Isparta’mızda değer veriyorsunuz. Sizin de yüzünüzü kara çıkarmayacağız ve şehrimizi temsil etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımızın manevi olarak yanımda durması bana güç veriyor” dedi.

Osman Balcı’nın hizmet verdiği sektörde çok güzel çalışmalar yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alınan her ödül ve başarının kendilerini de gururlandırdığını söyledi. Osman Balcı’nın yurtiçi ve yurtdışında Isparta şehrini de tanıttığını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Isparta olarak adımızın öne çıkması her şeyden önemli. Yaptığınız çalışmalar sektörünüzün de güçlenmesi, berber ve kuaförlük sektörünün daha itibarlı olmasını sağlıyor. Bu anlamda da sektöre vermiş olduğunuz destek de çok önemli. Diğer meslektaşlarınız da bu anlamda sizleri destekliyordur. Gittiğiniz yerlerde isminizin Isparta ismiyle birlikte anılması bizim bir turizm elçisi olmanızı sağlıyor. Bunlardan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Başarı elde etmenin ve bir marka olmanın kolay olmadığına değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her zaman hizmet verilen sektörde en iyisini yapmanın öneminden bahsetti. Başkan Başdeğirmen, “Siz de kendi sektörünüzde en iyisini yapıyorsunuz. Bunun da sektörünüzdeki diğer arkadaşlara örnek olduğunu düşünüyorum. Bizler geldik sizleri ziyaret ettik, işyerinizi gördük. Çok güzel ve çok modern bir işyeri dizayn etmişsiniz. Konsepti değiştiren bir tarza girmişsiniz. Orada sıradan bir berberlik, kuaförlük gibi değil de çok farklı aşamalar içerisine girdiğinizi gördüm. Çok güzel örnekler sunmuşsunuz. Allah razı olsun. Sektörünüzün daha da gelişmesini sağlamanızı dilerim. Bu anlamda hem ziyaretinizden hem başarılarınızdan hem de Isparta’mıza vermiş olduğunuz turizm elçiliği anlamında da katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yurtiçi ve yurtdışındaki çalışmalarında Isparta’nın tanıtımına katkı sunan Osman Balcı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartadaki baska memleketli

14 Ağustos 2022 Pazar 12:13

Ne güzel ispartanin ismini markasını duyuruyor daha ne olsun berber olunca olmaz mı ben berber değilim fakat ispartanin bu düşüncesini hiç sevmiyorum hiç osmana tras olmaya gitmedim ama gerçekten tebrik ediyorum kardeşim seni başarıların daim olsun.

OSMANA

13 Ağustos 2022 Cumartesi 21:39

Osman ağam da sahnelerde artık akp kesin kazanır

Suat

13 Ağustos 2022 Cumartesi 18:11

Elestiren arkadaslara söylüyorum hayatınizda hiç yurtdısinda bir konuda eğitimler verdinizmi

SDÜ

13 Ağustos 2022 Cumartesi 16:29

Bu arkadaşın Ispartaya ne faydası var.varda ben mi bilmiyorum.32 dediği gibi.alti üstü berber yani

Vatandaş

13 Ağustos 2022 Cumartesi 16:28

Bı saç tıraşı 150₺ mi olur ya kardeşim , bunlar yükseltiyor piyasayı, birde aferim alıyorlar.

Fındık Reis

13 Ağustos 2022 Cumartesi 15:37

Şu Isparta'da sevmediğim 3 şahıstan 1 tanesi bu adam.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR