Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Bakan Kacır, “Başkanımız şehre çok güzel hizmetler yapmıştır. Ispartalı hemşehrilerimiz her türlü güzel hizmeti hak ediyor” dedi.
Bir dizi ziyaret, açılış ve istişare programı kapsamında Isparta’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a şehre kazandırdıkları belediye yatırımlarına ve hazırladıkları projelere ilişkin detaylı bir brifing verdi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre çok güzel yatırımlar kazandırdığına dikkat çeken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Marifet iltifata tabidir. Başkanımız şehre çok güzel hizmetler yapmıştır. Isparta’mızın güzel insanları da başkanımızı bu hizmetlerinin karşılığında tekrar aynı göreve layık görmüştür. Ispartalı hemşehrilerimiz her türlü güzel hizmeti hak ediyor” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, belediye ziyaretinin ardından Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika açılışına geçti.
Börteçine
09 Eylül 2024 Pazartesi 11:16Ispartanın öncelikli konusu ,Eğirdir gölü ve tramvay-metro hattı, arkasından sırayla işsizlik, kira artışları, mülteciler Antalya yolu vs.
anadolu mahallesi sakini
08 Eylül 2024 Pazar 05:24Seçimden önce edilen kentsel dönüşüm sözleri palavra imiş bunu anladık. Başkan artık hiçbir konuda söz vermesin çünkü inandırıcılığı kalmadı.
Ispartalı yurtdaslar
07 Eylül 2024 Cumartesi 19:15Sayin bakanımız ıspartaya tramvay istiyoruz,yoksa minibüs istiyoruz.Ulasim çok sıkıntılı.
cabbay
07 Eylül 2024 Cumartesi 19:13hoc gedinic ceba getiydinic badan emce cukyu emce cokgoz emca icbaydanin giyiyicunuccccc