Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın oğlu Mustafa TURAL dünya evine girdi.
Fatma-Mehmet Çobankaya çiftinin kızı İrem ile Ayşe-Ahmet Tural çiftinin oğlu Mustafa bugün gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek birlikteliğe evet dediler.
Saat 12.30'da gelin alma ile başlayan düğün töreni saat 14.00 de misafirlere ve davetlilere Isparta usulü yemek ikramı ile devam etti. Yaklaşık 8 bin kişiye yemek ikramının yapıldığı düğüne Isparta, Burdur, Antalya illerinden Belediye başkanları, siyasiler, yine Ankaradan çeşitli esnaf fedarasyonlarının başkan ve yöneticileri, İl ve ilçelerden oda başkanları, iş dünyası, Bürokrasi ve siayesetin önde gelen ismleri ile çok sayıda davetli katıldı.
IYAŞ Çırağan Salonunda yapılan Düğün ve Nikah, yılın en kalabalık ve en görkemli düğünü olarak adlandırıldı. Gençlerin evlilik cüzdanını ise Isparta valisi Aydın Baruş takdim etti.
Isparta'da bugün kaybettiklerimiz 3 Mayıs Cumartesi
Aranan şahıs Isparta'da yakalandı
Mayına bastığı yere 31 yıl sonra Türk bayrağıyla döndü
6 Özel Sporcumuz Milli Takıma Seçildi
Isparta'da kiralık ve satılık lüks ofisler
Müstakil bir yaşam sizi bekliyor
Eymen Şiş Köfte hizmete girdi
Doğa Mini Gündüz Bakımevi Isparta’da açılıyor
4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı
Lise öğrencilerinden çocuklara eğlence