S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, Meclis Başkanvekilliğine getirilen AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e yeni görevinde başarılar diledi.
Tural; "Milletvekili olduğu günden bu yana başarılarla dolu bir dönem geçiren, kentimizin sorunlarını ve çözüm önerileri için gecesini gündüzüne katan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Gazi Meclisimizin Başkan Vekili olmuştur. Ispartamız’a Milletimize Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi.
Vatandaş
26 Şubat 2019 Salı 00:23İkinizde Isparta'nın gururusunuz adam gibi adamsınız
Vatandaş
26 Şubat 2019 Salı 00:21İkinizde Isparta'nın gururusunuz adam gibi adamsınız
BAKIŞ ACIN ÇOK FARKLI
26 Şubat 2019 Salı 00:02TEBRİK ETSEKMİ ETMESEKMİ. ESKİ GÖREVİ BENCE DAHA İYİYDİ. BÜTCEDEYKEN ISPARTAYA ESTİ ŞİMDİ BAŞKANYARDIMCISI YAGAR HERALDE. GÖREN VARSA SÖYLESİN. GÜÇLÜ İKTİDARIN ETKİSİNİ HİÇ GÖSTEREMEDİ. ŞÜKRÜ BAŞKANLA MESELE ÇÖZÜLECEKTİR. İSTEMEYEREKTE OLSA ISPARTAYA FAYDASI OLSUN.
Türkiye
25 Şubat 2019 Pazartesi 17:18Isparta antalya isparta konya duble yol.yalvaca yatirim acil