Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, belediyeye ait elmaların satış ihalesinin gerçekleştirdiğini duyurdu. Elmanın kilosu 15 lira 75 kuruştan satıldı.
Başkan Özmen, konuyla ilgili; “Mülkiyeti Belediyemize ait elma bahçelerimizden yıl içerisinde hasat olarak elde edilen ve sınıflandırılması yapılmayan çeşitli türlerdeki elmalarımıza ait açık artırma usulü satış ihalesi bugün yapılmış olup ihaleye Fuat Akan, Umuş Tarım adına Ömer Karataş ve Levent Vergili katılmıştır. Yapılan artırımlar sonucunda kg satış bedeli 15,75 TL olarak en yüksek bedeli veren Fuat Akan uhtesinde kalmıştır. Verilen bu bedele ıskarta elma dahildir ve toplama işçilik alan kişiye aittir” ifadelerinde bulundu.
Başkan Özmen duyurdu

Başkan Özmen duyurdu
06 Eylül 2024 Cuma 10:23
Isparta
değişen birşey yok
09 Eylül 2024 Pazartesi 09:47eski başkanın sağ kolu olan kişileri halen aynı görevlerde tutuyorsun bunlar ajanlığa tam gaz devam ne yani zabıta amiri itfaiye amiri olmak bir meziyetmi gerektiriyor değiştir gitsin halen eski başkanın akrabaları yandaşları kaçak içme suyu kullanıyor isa biliyor nıye ceza kesmez
Nihal
07 Eylül 2024 Cumartesi 02:04ÖNCE SOKAK KÖPEKELRİNİ Bİ TOPLA BAŞKAN YAKIŞMIYOR İLÇEMİZE 5199 KANUNU UYGULA.
aman ormancı
07 Eylül 2024 Cumartesi 00:03çocuklar gibi mutlu.sanırsın avrupaya mılyon dolarlık ihracat yapıldı seçimden bu yana yapılan icraat nedir? çivi çakıldımı dörtyoldan çarşıya gelen yolun hali ne öyle nasıl taş döşemektir o hiç mi dikkatinizi çekmez bırak halkın gönlünü alan başkan ayaklarını icraat yap itfaiye ile sokak yıkamak hizmet değil musrifliktir