01 Ağustos 2025 Cuma

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dezenfektan

31 Temmuz 2025 Perşembe 23:44

Böyle tarihi çınarları ayakta tutmak için budama, yerden - yatay dallara destek koyma ve çürüme ve haşarata karşı mücadele dediğimiz önlemler vardır. Acaba Yalvaç Belediyesi ve Anıtlar kurulunun bunlardan haberi var mıdır ?

yalvaçlı

31 Temmuz 2025 Perşembe 22:19

Bürokrasi nedeni ile can kaybı oluyordu. şükür atlatıldı. Antalyanın izni olmadan bir şey yapılamıyor. Antalyadan yetkiler gelip inceleyene kadarda sıkıntılar yaşanıyor. Çınarağacı tamam peki koruma altındaki evler ne olacak. Kaşmahallede 3-4 evin daha yıkıldığını duydum çaremi. vatandaşın elini kolunu bağlayan bürokrasii nsanın malına malım dedirtmiyor.

Çınaraltı

31 Temmuz 2025 Perşembe 14:31

Oradaki kahveciler durumu defalarca bildirmiş ama anıtlar kurulu kulağının üstüne yatıyor belli ki. Derhal risk taşıyan dallara demir dayanak yapılmalı dünkü olay önemli bir uyarıydı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR