27 Temmuz 2024 Cumartesi

Başkan Gültekin'den isyan

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, hafta sonu oynanan Sarıyerspor-Isparta 32 Spor maçının ardından hakeme isyan etti. Başkan Özdemir; “Karşı takıma gol attırmak için elinden geleni yaptın kimsenin ahı kimsede kalmaz” dedi.

Isparta

Isparta 32 Spor hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geldiği Sarıyerspor’a 1-0 yenildi. Maçta tek golü 50. Dakikada penaltıdan Umut Bulut kaydetti. Maçın ardından Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ise hakemlere isyan etti. 

Başkan Gültekin; “Avantaja bırakılan pozisyon oynatıyor, karşı takım oyuncusu kaleci ile karşı karşıya kalıyor gol atamıyor. Kalecimiz pozisyonu kurtarıyor ve sonlandırıyor. Peki hakem bey pozisyon gol olsa golü de iptal edecek miydin? Karşı takıma gol attırmak için elinden geleni yaptın. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bu takımlar zor kuruluyor emeklere yazık size daha yazık” diyerek veryansın etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Soruyorum

18 Eylül 2023 Pazartesi 20:11

Bu bizim akp millet vekilleri ne yapıyor lar acaba sahip çıksanızya güzelim takıma.hep türübüne oynuyorsunuz.yok deplasmana gitmeler.şurda seeçim olmasa deplasmanda falan göremeyeceğiz bunları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR