MHP Merkez İlçe Kongresi bugün gerçekleştirildi. Düzenlenen kongreye Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve partililer katıldı. Seçime tek liste olarak giren Osman Gülay, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Kongrede konuşan Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, “Kimseyi de yarı yolda bırakmadık. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik” diyerek kongrede açıklamalarda bulundu. Gülay şu şekilde konuştu; “3 yıl önce çıktığımız bu yolda, bir kongremizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu, birlikte, bir kez daha yaşatan yüce Allah’a şükürler olsun. 3 yıl önce devraldığımız bu bayrağı maddi ve manevi tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen düşürmedik, lekeletmedik, aksine yükselttik. Öyle ki az önce faaliyet raporumuzda da belirtildiği gibi insan odaklı çalıştık. Bu süreçte salgın, yangın, deprem gibi felaketler yaşadık. Rabbim kaybettiğimiz canlarımıza rahmet eylesin. Merkez ilçe olarak ülkemizin, hemşerilerimizin arasında olduk. Yangın bölgesine gidip çalışmalara katıldığımızda bize ne işiniz var orada, siz itfaiyeci misin? Diyenler oldu. Az önce de dedik ya bir sevda bizimkisi sevileni baki, sevgisi ebedi. Yeri geldi ağladık yeri geldi güldük ama teşkilat olarak hiç birbirimizden ayrılmadık. Kimseyi de yarı yolda bırakmadık. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik. Teşkilat olarak herkesi kucakladık. Yolda inmek isteyenler, kendi iradeleri ile indi. Çok şükür, düşmemizi dört gözle bekleyenleri de hayal kırıklığına uğrattık. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Bugünkü başarıya da bu birliktelik ile geldik. Bundan sonra da genel başkanımızın izinden emir ve talimatlarıyla gözümüzü 2024’ e diktik ve Allah’ın izni ve de Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıyla da taçlandıracağız” dedi.
Kongrede İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, yeni seçilen ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar dileyerek, 2024’de yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.
Topçu açıklamasında; “Ülkemiz için önem arz eden 2024 mahalli seçimleri MHP Isparta Teşkilatı için de önem arz etmektedir. İnşallah bunu da başarıp bayrağımızı en yüksek zirvelere dikeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Milletvekili çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Cumhur İttifakı paydaşı ve mimarı olarak saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çıkan oylarda da MHP olarak katkımız azımsanamayacak kadar yüksek ve alınan oy ortadadır. Fakat bu asil duruşumuzu ve minnetimizi suistimal edip, Cumhur İttifakı’na zarar vermek isteyen şahsi ikbal derdinde olanlara da buradan seslenmek istiyoruz. Şahsi ikbal ve menfaatleriniz, Milletimizin ve Devletimizin ali ideallerinden daha önemli değildir” şeklinde konuştu.
Doğrucu
15 Ağustos 2023 Salı 18:03Munire doğru söylemiş
Münire Bayır
15 Ağustos 2023 Salı 15:41MHP' ye ne zaman bakanlık verilecek? Biz ülkücüler oy verdik ama hiçbir yerde yokuz. Sadece seçimden seçime mi hatırlanacağız? Tüm olumsuzlukların sebebi MHP gibi vatandaş bize hesap soruyor. Ne anladık biz bu işten.
arslan
15 Ağustos 2023 Salı 14:32Kongrede İsa yalçın, Akif ŞAPRAZ, ruzin , yoktu, hayrolsun bu müstesta isimler uzaya mı gittiler. ha bi ara Ali avcıyı yollamışlar, neyse azarı yedi gitti garibim
arslan
15 Ağustos 2023 Salı 14:31Kongrede İsa yalçın, Akif ŞAPRAZ, ruzin , yoktu, hayrolsun bu müstesta isimler uzaya mı gittiler. ha bi ara Ali avcıyı yollamışlar, neyse azarı yedi gitti garibim
serkan
15 Ağustos 2023 Salı 14:07Sayın İl başkanım. Parti tüzüğüne göre başka partilere çalışmak ihraç nedenidir. İsa yalçın ve Akif çaprazı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edin. bu adamlar dava için beka sorunudur. inanılmaz fitne planlıyorlar .. lütfen
Recep
15 Ağustos 2023 Salı 13:38Ziyaaaaa, yaşlılıktan ayağa bile kalkamamışsın. Senin neyine Belediye Başkanlığı. Git evine torun avut. Gençlerin önünü aç. Hanımını koluna takıp müze gez, ören yeri gez, Ankara değil. Devlet Başbuğu da rahat bırak.
Muharrem
15 Ağustos 2023 Salı 09:12Yorumlara bakıyorum da hazımsızlık had safhada. Canı yananlar sizin zamanınızı da gördük. Şimdi Hasan Basri ve Osman Başkanın zamanı. Onların başarmasından mı korkuyorsunuz. Bizim davamız kutsal bir daha. Şahsi çıkarlarınızı gidip başka yerde tatmin edin. Sizin gibi çakalların toplandığı bir yer var. Burası kurtlarn yeri, hem de Bozkurtların...
Arasli
15 Ağustos 2023 Salı 07:59Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. İnşaallah seni belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.. Yolun ve bahtin açık olsun... Selamlar...
Vatandaş Rıza
15 Ağustos 2023 Salı 07:58Hayırlı, uğurlu olsun inşallah... Allah mukavvakiyetler versin.., Başarılarının devamını diliyorum... Yalnız milletvekili Hasan bey 75 bin oy alırdık demiş... Ben dahil, sulalem, mahalle de tanıdıklarimiz ve aileleri ömrü hayatında MHP ye oy vermiş değildik..ama Akp nın milletvekili sıralamasına çok kızdığımiz için,tepki olsun diye MHP ye milletvekiline oy verdi. Aslında işin doğrusu bu kadar oy bile cikmazdi bırak 75 bini.. Haa çok güzel oldu,Hasan Basri nın milletvekili olması..
Önder Basri
14 Ağustos 2023 Pazartesi 23:27Siz özgürce Ne mutlu TÜRKÜM Diyebiliyormusunuz, Hayır. Andımızı oku yamıyorsunuz ki neyin derdinseniz. Sormak lazım Basri vekile hdp li sırrı süreyya nın TBMM başkan vekili olarak yönettiği oturumlarda söz alabiliyor mu? Sahi mhp nin TBMM başkan vekili var mı? Körler sağırlar birbirlerini ağırlar.
Yeleli Bozkurt
14 Ağustos 2023 Pazartesi 22:23Isparta Ülkü ocaklarında kongre yapılması da çok manidar olmuş !??? İl Başakanını,millet vekilini,ocak başkanını ve merkez ilçe başkanını cani gönülden kutlarım.Ispartada söz ülkücülerin olduğunu gösterdiler .
Sally dede
14 Ağustos 2023 Pazartesi 22:16Biri sağdan atıyor biri soldan bu ağızla konuşanın biri 40 oyla evinin hanımı oldu
Ispartalı
14 Ağustos 2023 Pazartesi 22:09Tebrikler Isparta vatandaşın sorunlarını çözmek için de linden gelen çabayı gösteren birilerine sahip
Boztepe
14 Ağustos 2023 Pazartesi 19:43Görünen o ki artık Isparta siyasetinde mhp teşkilatı söz sahibi olmuştur.güzel bir kongre süreci olması gurur verici.yalnız yeni yönetimde bazı isimlerin olmayışı ilginç oldu
Gülcülü Hamza
14 Ağustos 2023 Pazartesi 19:39Tüm il ve merkez ilçe teşkilatını canı gönülden kutluyorum tüm olumsuzluklara rağmen hergeçen gün büyüyen ve kenetlenen bir teşkilat oluşturdular,Akif ve ekibinin tüm çapraz çalışmalarına karşı milletvekili çıkararak Isparta teşkilatına bu nişaneyi hediye ettiler.şimdi sura yerel seçimde.
Akademik
14 Ağustos 2023 Pazartesi 17:37Öncelikle çok güzel bir kongre idi. Önder Başkan, Bozkurt Basri vekil, Osman Başkan birlik içinde güçlerini gösterdiler.. Çok sert bir konuşma idi. Isparta siyasetinde yıllardır varım bu denli kararlı bi duruş ve vuruş görmedim. Bu birliği bozmaya çalışan eski başkanlardan (!) birisi (devletçe bilinmektedir) eski bir il bşk yrd cısını tahrik edip olay çıkarmak istedi anck feraset ile 12.08.2023 tarihinde planlanan bu oprsyn boşa çıktı. 3 harfliler mayın eşeklerini yollamasınlar kendileri çıksn
Ispartadaki Sengetliler
14 Ağustos 2023 Pazartesi 16:51varol başkanım inşallah ısparta 2024 ^de sizinle kazanacak
Vatandaş
14 Ağustos 2023 Pazartesi 16:38Kurul üyeleri kimler onu da yazsaydınız keşke