HABER/ Nurettin Arkan- Meriçbey Jersey Süt Çiftliği’nin sahibi Muharrem Güldal, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen samimi görüşmede, Güldal, çiftliğin faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımları hakkında bilgi verdi.
KENDİ ÇİFTLİĞİMİZDEN DOĞAL VE KALİTELİ JERSEY SÜT
Meriçbey Jersey Süt Çiftliği, bölgenin en önemli süt üretim merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Muharrem Güldal, Jersey ineklerinden elde edilen sütün doğal ve yüksek besin değerine sahip olduğunu belirterek, çiftlikte hijyen ve kalite standartlarına büyük önem verdiklerini vurguladı. Güldal, hem yerel hem de ulusal düzeyde üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalara başladıklarını ifade etti.
BAŞKAN ÇELİK’TEN DESTEK MESAJI
ITSO Başkanı Metin Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Meriçbey Jersey Süt Çiftliği’nin bölge ekonomisine yaptığı katkıların önemine değindi.
Ispartalıya cevap
21 Kasım 2024 Perşembe 07:56Ispartalı arkadaş, meriçbey jersey süt çiftliğinin açılışını bir kaç ay önce Itso Başkanı Metin Çelik yaptı. :) haberlerde görebilirsin
pilot
21 Kasım 2024 Perşembe 06:504 5 kere süt aldık. ilk 2 sinde çok yağlı ve kaymaklıydı. kalıp kalıp kaymak çıkıyordu. son aldığımız sütlerde ne ya ne kaymak kalmış acaba neden bu kadar azaldı. ? ilk tadı yok.
spartalı
20 Kasım 2024 Çarşamba 17:44ticaret odası başkanının yapması gereken ziyareti yatırımcı yapıyor..