26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Börekçi Mazbatasını Aldı

Başkan Börekçi Mazbatasını Aldı

Isparta

Hafta sonu yapılan kongrede İyi Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Börekçi mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurulun ardından İyi Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Börekçi, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını teslim aldı.

İl Başkanı Hasan Büyükçam’ın da yer aldığı mazbata töreninin ardından açıklamada bulunan Börekçi yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün resmi olarak görevimize başladık. Siyasi kimliğimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumlulukların bilincindeyiz.

Isparta’mıza değer katmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Yönetimimizle birlikte bu göreve layık olmaya çalışacağız.” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarkan Çetin

25 Ocak 2024 Perşembe 11:10

DENEME

Tarkan Çetin

05 Eylül 2023 Salı 14:36

deneme

İkbal

02 Aralık 2022 Cuma 08:51

Bu lüzumsuzlar tayfası ile ne Belediye ne vekillik gerçek olur.Hasan için sadece kendisi vardır.Onun için Ne İYİ Parti nede Genel Başkan zerre kadar önemi yoktur.Ikbali için ne kadar zayıf bir yönetim olursa kendisinin yolunun açılacağını suanmaktadır.Ama yapılmakta.Yazik oldu Partimize ve Ispartamiza..

3232

01 Aralık 2022 Perşembe 12:14

güzel kukla olmuş demekki

Isp32

01 Aralık 2022 Perşembe 06:28

Hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın

Komple

01 Aralık 2022 Perşembe 04:53

Tamamdır bu iş bitmiştir herkese hayırlı uğurlu olsun.

Deliyürek Bayram

01 Aralık 2022 Perşembe 01:21

Isparta hazırlanın iyiler iktidar ve isparta belediye sini almaya geliyoruz.herşey iyi olacak.belediye başkan adayımız .Hasan Büyükçam,laispamiz gurur dyacak

Gerçek iyi partili

30 Kasım 2022 Çarşamba 17:14

Bunların neresi iyi sesli güldüm

Nasıl Ertekin hocam.

30 Kasım 2022 Çarşamba 16:00

Yılmaz brother yazana çok güldüm.Yilmaz kardeşler tamamen ihanet eden ve hain çıktı.Cagri bsk Yılmaz brohterdan ismet guvenip teskilat bsk yaptı.Oda bu kadar kaltili,düzgün adamın kuyusunu kazmak için Hasanin fitnesi ve fücurcu tayfası ile hareket ederek adamı arkadan hancerledi.Benim anlamadığım Ertekin hoca nasıl olurda bu brothers kardeşler ile hareket etti.Siz degilmiydiniz çağrıyı ismet Brother dikkat et,Hasan ile iş birliği yapıyor senin ekibinin içini boşaltmak için fitne yayıyor diyen.

Mankurt

30 Kasım 2022 Çarşamba 15:37

İyi ve cesur rumuzlu şahsiyet.Ne seçiminden bahsediyorsun.Eger adil bir seçim olsaydı.Es ve dostlar devreye görmeyip sözde İl bsk tüm adayları delegelerin Önüne çıkartıp tanıtırdı.O en zayıf belirleyip kendisine hizmetkar birini yaptı.Hangi seçimden bahsediyorsun g...z...sözde partili Mankurt

Meral

30 Kasım 2022 Çarşamba 14:37

Mehmet Cura diye 80 ni devirmiş.Aklı hep Git gel olan.Rahatlikla yalan,dolan,iftira atabilen bir şahsiyet.Mesela görmediği bir durumu rahatlıkla o adam o kadın ile birlikte olmuş deyip etrafta satabilir İşte Isparta Merkez ilçede 80 yaşını devirnis böyle bir şahsiyet var.Iyiler gözünüzü açın.Memleket elden gidiyor.80 devirmiş hiç bir şey vaat edemeyen sadece hayatı yalan olan birinin ne işi var.Hasan senin hakikaten yatacak yerin yok.

Yalama

30 Kasım 2022 Çarşamba 14:32

Hani benim Recebim, recep avcu yok burada adam malina yağı gibi her ortamda var kim yağlancak ve yalancaksa orada bunlarda genetik

Yılanlılı

30 Kasım 2022 Çarşamba 14:24

Resimde Su insanlara dikkat edin:Simitçi Erol Kaya,Mustafa Kiraz,Mustafa Zorlu.Bu üçü hep bir aradadır.Nerede bir zayıflık görürlerse fitne ateşini yakarlar.Hele Mustafa Kiraz.Boyu kadar bir kismida onun yerin altındadır Isparta halkı onu hiç sevmez.Ama hala fitne,fücur ve yalan siyaseti ile bir yerlerde var olmak ister.Hocam sen bu kötülük ile ne köy olur ne de kasaba.Bugun A ile şahıs ile hareket eder ertesir gün b ile.Boyle bir karakter işte.Milleti bir rahat bırak yaa

Meral abla DUY sesimizi

30 Kasım 2022 Çarşamba 14:05

Bence Hasan Buyukcam Ahmet Tural için çalışıyor.Bir göbek bağı var.Ancak bu kadar yetersiz,basiretsiz,Köyüne muhtar olamamış ve memleketinde sevilmeyen birini İlçe bsk yaptırabilir.Nitekim Hasan Buyukcam Ahmet Turalin öz kayın biraderini İl genel meclis birinci sıraya yazdım di.Oda sattı gitti partiyi.Eyy Isparta İyi partide neler oluyor.GENEL BASKAN MERAL ABLA.NIYE EL ATMIYORSUN ISPARTAYA.BU KADARMI SAHİPSİSİZ.SU KAZANAN FITNE,FUCUR VE KOTULUK EKIBI BURADA PARTIYE BITRECEKKKK.

İyivetürkçü

30 Kasım 2022 Çarşamba 13:26

İYİ’ler yola çıktıklarını yolda bulduklarına satmaz.İYİ’lerin gönlüne girdi ve kazandı. Tebrik ederiz Başkan Börekçi.

Şerfeli biri

30 Kasım 2022 Çarşamba 13:24

Millettwn para alıp yorum yapıp fitne çıkaranlar eğer karakteriniz cesaretiniz varsa çıkın partiye üye olun siyaseti orda yapın. Milletin arkasından konuşup boş yorum yapmayın

...

30 Kasım 2022 Çarşamba 13:18

İYİ’ler yola çıktıklarını yolda bulduklarına satmaz.İYİ’lerin gönlüne girdi ve kazandı. Tebrik ederiz Başkan Börekçi.

İyivecesur3232

30 Kasım 2022 Çarşamba 13:17

Başkanıma hayırlı olsun.başarılar dilerim. Olumsuz yapan gerizekalılar bu adam atanmış değil üsten getirilmiş değil herkes yarıştı ve bu adam adil yarışta kazanarak hakkını aldı. Boş yorum yapacağınıza partiye katılıp siyaset yapın.

Yazık oldu

30 Kasım 2022 Çarşamba 12:55

Akp 3 vekili garantiledi ıspartada hayırlı olsun

Milletvekilliği önemli değil mi?

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:12

Demek ki meral akşener Isparta'dan vekil çıkarmak istemiyor...Yazık oldu İyi partiye

Akp 3 Chp 1 Vekil Çıkarır

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:10

Genel merkez bunları nasıl görmüyor? Isparta'dan vekil istemiyor galiba... Parti de kutuplaşma yapan Hasan beyin desteklediği, daha delegenin hangi mahalleden olduğunu bilmeyen köyüne muhtar olamayan adamı ilçe başkanı yapmışlar :)

Önce Muhtar Olsaydın Ya

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:07

Seçimi Hüseyin bey kazanmadı. Zaten kazanamazdı da kendi köyünde sevilmeyen adamı ilçe başkanımı yaparlardı. Ahmet tural ı ve kendisini vekil yapmak isteyen Hasan büyükçam bey tarafsız olması gerekirken, her adaya hoş görülü olması gerekirken kapı kapı gezip yalan vaadlerle, asılsız iddialarla insanları kandırıp muhtar bile olamayan adama oy topladı :) ak partiye en az 3 vekil hayırlı olsun şimdiden :)

Nn

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:01

80 küsür yaşındaki adamı yönetime almışlar ne bekliyorlar acaba aklı gel git

Sıradan İnsan

30 Kasım 2022 Çarşamba 11:00

Nerede neye çalışacakmış ya hasan büyükçam emredecek onu yapacak :) 80 yaş üstü adamı yönetime yazmışlar sonra bir de utanmadan Aziz Hocaya laf çakıyorlar yalan vaadlerle seçimi kazandınız. Sözünüzü tutamayıp partinin oyunu düşürdüğünüzde anlayacak delgeler yaptığı hatayı, köyüne muhtar olamayan adamın merkez ilçe başkanı olunca 3 vekil çıkartacağını sananlar var ne komedi ama :) Yazıyorum buraya 3 akp 1 chp Isparta'da sana elvada İyi Parti...

Vatandaş

30 Kasım 2022 Çarşamba 10:06

Bu hasan büyükçam kendi vekiliyle bile arası bozuk onun bile ayağını kaydıymaya uğraşıyor oy vereceklerin dikkatine

harun

30 Kasım 2022 Çarşamba 10:06

Maalesef memleketin hali bu ... Nerede yağdanlık fitneci bölücü çıkarcı var bir araya toplanıyor , iyi olanı , aldığı eğitim ve aile görgüsünden dolayı ağır başlı olup arından temizliğinden sessiz kalanı türlü oyunlarla al aşağı ediyor. Birde Yılmaz brothers arkasından hançerliyor . Böylece tertemiz insanlar siyasetten kaçıyor.. yerine nerede liyakatsiz el pençe emret padişahım tipler geliyor ..tiksindim bu işlerden. Umarım genel merkez bunları görür..

Ttt

30 Kasım 2022 Çarşamba 09:40

Avukat Yasemeni göremedim.delege seçiminde partinin gençliğini sözde İlçe başkanı olan kukla olan borekci için kullandırdın.Secimde sov şov üstüne şov yaptın Hasan bsk seni ne güzel avcunun içine almış.Hasan da şeytan tuyumu var?.Pardon esasında Hasan bizzat şeytanın dostu.

Gercegi görün

30 Kasım 2022 Çarşamba 09:25

Gorunuyor ki baska partilerden toplama belediye meclis uyesi yazmadilqr beni diye kizip istida edenler goruyim resimlerde bi swy olmaz hepsi menfaatci bunlarin bi yerlerde boy gostermek icin toplanmialar

Tavsiye

30 Kasım 2022 Çarşamba 09:15

Sarı lisenin adayı İsmet Yılmaz yok mu?Başta beraber degilmiydiniz.Ben daha bir yıl önce Çağrı başkanı uyardım. Bu şahsiyet senin dibini oyuyor.Senin hakkında iftira atıyor diye.Birde Bu sahsiye kendisini gökmen bld meclis üyesi secilmedigi partiden istifa edip resmen tüm akrabaları ile Şükrü basdegirmen çalıştı.Ah Çağrı bey sende gidip bu şahsiyeti tekrardan partiye soktun.Partiyede böldü seni Hasana sattı ve.Ama oda Hasanin kazığını yedi.Cagri baskan şu ata dostu dediklerini bir gözden geçir..

Mt

30 Kasım 2022 Çarşamba 08:42

Yen birbirinizi ete para verneyin..,.

Hakikatler

30 Kasım 2022 Çarşamba 08:03

Eğer Hasan ve ulaması zerre kadar Isparta yi dusunselerdi,Parti parçalayıp bölmezlerdi.Kursude konuşan bir aday Hasana mesaj attığını ve adayları bir araya getir ve delegeler önünde kendimizi tanışalım demiş.Hasan bundan kaçmış.Hayirdir Hasan korktun mu daha nitelik ve liyakat li biri Delegelerin aklını çeker diye.Hakikaten sen kötü birisin.Daha sonra aday kürsüden inince herkesin önünde kucaklakmana ne diyeceğimi şaşırdım.Sen çok tehlikeli birisin Hasan Buyukcam

Hakikatler

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:58

Genel bşk Meral ablam.Ispartayi bu kadarmı bosladin.Burada olup biteni görüyormusum.Liyakatsiz,bilgi birikimi olmayan,kendi Mahallesinde muhtar seçiminde vatandasin oyunu dahi alamamış.Sadece Hasanin emir eli olsun diye öne sürülmüş birini getirdi.Parti için ne yapacağınız dediğinde,sadece temizlik yapacam diyen biri İlçe bsk oldu.Iste bu kadar yetersiz birini Hasan kendi önünü açmak için getirdi.Hasan için ne Isparta ne de vatan umurundadir.Varsa yoksa Belediye bsj ya da vekillik.

AKP ye iki vekil hayırlı olsun.

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:16

Allahim sen bizim Yardımcımız ol.20 yıldır Isparta ya tek bir çivi cakilmamisken bir umut İYİ Parti diye düşünürken şu kadroya bakınca içim kan ağladı.Isparta halkı tarafından sevilmeyen ve karşılığı olmayan eskimiş üretmeyen,sadece fesat ve fitneci tayfası bir araya gelmiş.Genel Merkez görüyormu Isparta teşkilatını.Hasan ve ekibinden bir cacık olmaz.Sadece Hasan fitne ile adam devsirip bld bsk ya da vekil olmak derdi.Zaten ekipte bu yapıda maşallah.

TAVSİYE

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:15

siyaset en kötü hastalıktır.YAŞI İLERLİYENLER SİYASET YAPABİLİR.LAKİN: ĞENÇLER SİYASETTEN UZAK DURUN .TEDAVİSİ ZOR BİR HASTALIKTIR.

Adalet

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:06

Sanırım Av.Yasemen gelmemiş.Resmen İl gençlik kolları olarak yanlı oldun.O kadar genç neyin peşinde gittiğini bilmeden Hasanin arkasından kosturdun.Sen taraf oldun.Bak kardeşim Hasan seni çok guzel kullandı.Kullanma süren bitincede seni bırakacak.Sen onun kemik kadrosunda değilsin.Unutma bunu! Ben onun karakterini bilirim.Yazık degilmi o kadar genci hem delege hemde seçimde kullanman.Birde solaganattırdın.Birde Avukat olacaksın.

Receb

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:04

Karede Recep AVCU denen yalama yok, kendisine kemik düşmemiştir.

Cura

30 Kasım 2022 Çarşamba 06:20

Mustafa Kiraz hocaya yi bayrak direğinin orada ayakta görünce çok güldüm.Saygi değer hocam kendinizi belli etmeye gerek yoktu.Isparta sizi çok iyi bilir.Nerede fitne,fücur,gıybet ve kötülük varsa siz orda olursunuz.Sizin boyunuz kadar bir kismida yerin altında zaten hocam.

Satmak

30 Kasım 2022 Çarşamba 06:04

Seçim günü resmen parti üçe bölünmüş.Bir yanda aç kurt gibi bekleyen Hasan ve ekibi,Bir yanda Çağrı bşk arkasından hancerleyen ve Satan İsmet Yılmaz.Bir yanda da artık bu ne üdüğü belli olamayardan bir önce kurtulup görevi teslim etmek isteyen,bıkmış ve bezmiş bir Çağrı başkan.Çağrı bey senin işin var artık bu fitnecilerin arasında.Sen bu ekiplerin içinde bilgin,kültürün,Görgün ve ahlakın ile çok fazlasın.Seni uzerler Çağrı.Bak Yılmaz kardeşler seni nasıl sattı.

İbrahim

30 Kasım 2022 Çarşamba 05:53

Mustafa Kiraz Bayrak direğinin oraya kadar çıkıp bende burdayım demişsin.Anladik be hocam.Zaten biliyoruz seni.Fitne olan yerlerde her daim varsın.Kendini göstermesende zaten senin bu gıybet düzenin içinde başı çektiğini tüm Isparta bilirdi. Biraz komik olmuşsun be hocam..

Nadir

30 Kasım 2022 Çarşamba 05:41

İyiler tek yürek diye atılan başlığa çok güldüm.Şu resim karesinde bulunan:Mustafa Zorlu,Şemsettin Gül,Mustafa Kiraz,Mehmet Cura,Ekrem Gümüş,Recep Avcu,Yasemin Bayram in neresi İYİ Allah aşkına.Isparta halkı sizleri istemiyor.Çunku işiniz gücünüz yalan dolan,iftira atmak,dedikodu,gıybet.Hic bir zaman başarılı olan ya da olacakların yanlarında olmamislardir bu zatı muhteremler.Kapasiteleri çok dar.Tek dertleri parti çok küçük ama benim olsun dur.Ne Isparta nede Vatan zerre kadar umurlarında değil

Omurga meselesi

30 Kasım 2022 Çarşamba 05:31

Değerli Ispartalilar,Her daim görev degisikliginde resim karesinde bulunan Recep Avcu ya dikkat edin.Hic bir zaman doğrunun değil,koltuk değişiminde yeni görev alanların yanında olmuştur.Mesela Özgür zamanında parti il Sekreteri,sonra Çağrının yanında sonra Şimşek seçildi onun yanında sonra Hasan geldi onun yanında. Sanırım omurga sorunu olanlardansın Recep bey.Recep yaşını başını almışsın bir bırak git yaa.Senden Ispartaya ne fayda gelecek.Sende bir dik duruş sergile ya

iyi partili

30 Kasım 2022 Çarşamba 01:39

bunlar tek yürek olmuş hepsi bölük pörcük bunlar bu seçimi kaybedilirse bi teki bile kalmaz

aa

30 Kasım 2022 Çarşamba 01:32

bu börekçi başkan acaba bu iyi partiye ne katabilecek acaba talimat la mı başkanlık yapacak

vatandaş

30 Kasım 2022 Çarşamba 01:29

biz tek adam rejimine karşıyken bunlar tek adam rejimini parti içine getirdiler ne pehriz bu ne lahana turşusu

Ahlak

30 Kasım 2022 Çarşamba 00:11

Hasan yaktın bitirdin partiyi.Nicin.Sadece siyesi ikbal uğruna yapmadığını bırakmadın.Simdi de Ispartda sözü bitmiş,eskimiş ve nefret edilen siyasetçileri yanına alarak(zorlu,Kiraz,Şemsettin vb) etkisiz ve yetersiz birini İlçe bsk yaptırdın.Kardes senin bu Ispartaya olan garezin nedir.Ol kardeşim bld bsk ya da vekil.Ama biraz ahlaklı ve dürüst ol.Senin kibar görünüşün altında tam bir kötülük var.Senin manevi bir temizliğe ihtiyacın var.Tabi anlarsan..

Ahlak

30 Kasım 2022 Çarşamba 00:00

Hasan ve banka emekli memuru İsmet sadece vekil olma hayali ile hareket ediyorlar. Onların parti veya Isparta umurlarinda bile değil.Bu yolda hersey mubah.Bunların ekseninde olanlar da meclis üyeliği vs için hareket eder sadece. Çağrı başkan bunları gördüğü için artık bu çamura girmedi aday olmadı. Onun siyaset anlayışı bunlarinki ile bir değil cunku. Adam ne yaptıysa sorun çıkartıp bölmek istediler.. Eminiz ki çağrı başkan unvan almasa da parti ve ülkesi için çalışacaktır.

Dik duruş

29 Kasım 2022 Salı 23:53

Vesile Yeşilyurt görünce resim karesinde irkildim.Siz Çağrı bsk ekibinde degilmiydiniz?Yoksa sözde mi adamın arkasından iş cevirenlerdemisiniz.Biraz dik durun.Kesin Hasan bld bsk seçimlerinde meclis üyeliği vaat etmiştir.Zaten herkesi yanına çekmek için bol keçeden atıyormuş.

Ahmet

29 Kasım 2022 Salı 23:49

Bir İl bsk düşünün parti kurduğu andan beri hep bir kavga ve ayrıştırma oldu.Bir İl bsk düşünün daha önceden kavga ettikleri ve birbirlerine demediklerini bırakmayanlar ile yol almaktan hiç çekinmedi.Bir İl bsk düşünün eski İlçe bsk çağrının ekibini parçalamak için elinden geleni yapıp kenara çekilip izledi.Bir İl bsk düşünün sadece kendisi için herkesi bir birine düşman etmekten

Ha ha haa

29 Kasım 2022 Salı 23:49

İyiler tek yürek mi ? Sesli güldüm. Yapmayın ya nasıl oldu bu? Bekleyelim görelim tek yürek olmayı.

Yılanlı

29 Kasım 2022 Salı 23:26

Resim karesine şöyle bir baktım.Mustafa Kiraz,Mustafa Zorlu,Şemsettin Gül,Mehmet Cura.Korkunç bir durum.Ah Hasan yaktın Ispartayi.Ne olcak bunlardan.Hele Kiraz ve Cura.Birak en ufak Isparta için bir şey yapmayı.Yapamak isteyenleri paçalarından aşağı çekerler,dedikodu yaparlar,yalan söylerler,menfaatleri uğruna böler ve insanlar arasına nifak sokarlar.

Batuhan

29 Kasım 2022 Salı 23:05

Mustafa zorlu,milletvekilliği yapmışsın,yaşını başını almışsın.Acaba bu seçimlerde bana birsey cikarmi diye Hasan ile bir oldun.Eski bsk Çağrıya ettiğinizi bırakmadınız.Anladik Hasan Vekilikte Seni destekleyecek.Yeni seçilen başkanda Hasanin emir eli.Oda desteklemek zorunda.Yapma artık vekilim,su karede olman sana hiç yakışmadı.

Mustafa

29 Kasım 2022 Salı 22:53

Kusura bakma ama siz ve ekibiniz hiç bir şey kaçamazsınız.Çünķü mahalle toplantılarında isparta için ne düşünüyoruz deyince,Parti içi temizlik yapacağız demeniz sizin ve ekibiniz ne kadar öngörülü olduğunu gösterdi.Siz Hasan gel dediği zaman gelen,git dediğinde giden bir İlçe bsk olacaksınız.Merkez ile ilgili en ufak bir öngörünüz olduğunu düşünmüyorum.Ekibiniz tamamen nifak,yalan ve parti sadece bizim olsun diyen ekip ile dolu.Yazik oldu Ispartaya.

Derreeee

29 Kasım 2022 Salı 22:34

Deregümüye muhtar görmek istiyoruz seni bu dönem inşallah börekçi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR