Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü’ dediği Muhtarların daha uygun bir yerde hizmet verebilmesi amacıyla Etnografya Müzesinde kafe-restoran olarak hazırlanan ve kullanılmayan alanı Muhtarlar Derneği olarak kullanılmak üzere tahsis etti.
Isparta Muhtarlar Derneğinin talebi üzerine Etnografya Müzesinde istenen yerde Dernek Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve yönetimi ile muhtarlarla incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, alanın 19 Ekim Muhtarlar Gününe yetiştirileceğini söyledi.
Muhtarlar Derneği olarak kullanılacak olan alanda incelemelerde bulunan ve yerle ilgili gerekli talimatlarını veren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni dernek yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Isparta Muhtarlar Derneği hizmet yerinin Kültür Sitesi 3.katta bulunduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Gökhan Büyükleblebi de, alanın kendilerine verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Büyükleblebi, “Kültür Sitesi 3.katında derneğimizin bir yeri vardı. Bu yerimiz çok dardı. Gerek 44 mahalle muhtarımızla buluştuğumuzda, gerekse bir misafirimiz geldiğinde yer sorunu yaşıyorduk. Binamızın 3.kat olması ve asansör bulunmayışı da zorluk oluşturuyordu. Belediye Başkanımızdan Muhtarlar Derneği olarak bu yer için talepte bulunmuştuk. Başkanımız da bizlere olumlu yaklaştı. İnşallah 19 Ekim Muhtarlar Gününe burayı yetiştirip hizmete açacağız. Başkanımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz” dedi.
iyi olmuş
27 Eylül 2019 Cuma 12:29Gayet mantıklı olmuş, boş duracağına kullanılsın...
bi işe yarar
27 Eylül 2019 Cuma 08:41yıllardır atıl duran bir yer hizmete verilmiş ne var ki bunda.yzg nin yapamadığı oradki enkazlar ne olacak allahtan dede korkut müzesine başlamadan seçim oldu..
bence
27 Eylül 2019 Cuma 08:29tahsis edilen yerin suyunu ,elktirğini, ısınma bedellerini kendileri ödeyeceklermi... bir araya gelip ne gibi sorun cözecekler, mahlle muhtarlıklarındaki odaları yetmiyormu.. ****ar bile kapalı durmuyorlar engelli derneklerine verilse daha iyi olurdu
İİK
27 Eylül 2019 Cuma 00:47Genç Baskan çok çalışkan
Vatan mahallesi
26 Eylül 2019 Perşembe 22:38Evet doğru diyorsunuz göksel bey vatan mah muhtarı secimden önce hep iyi partinin yanındaydı zaten şimdi akp li gozukyugune aldanmayın sayın şükrü başkan dikkat
İbrahim
26 Eylül 2019 Perşembe 21:48Sayın muhtarlar odasi baskanima Gökhan beyin bu girisiminden dolayi kendisine tsk ederim gercekten mahalle sakinleri ve muhtarlarla tek tek yakindan ilgileniyor hayirli olsun dogru ve duzgun çalisan hep kazaniyor yolun acik olsun sayin muhtarlar odasi başkanim
Nedesem Boşşş. Yanıldık tek sansımızdı.
26 Eylül 2019 Perşembe 21:23Muhtarlıklar zaten kalkacak bunlar falan halka yanlış degerlerdir. ALLAH aşkıniza kimbu yanlışlarla ugraştıran. Sular kokuyor. Satın alınan su ıspartada tavan yaptı. Hani fabrikalar. Günaydının adamlarından umut tutarsanız. Vay halimize imamoglunu övenler hala baştacı. Uyumaya devam 4 sene dün gibi gelir. Hadi hayirlısı.
Nedesem Boşşş. Yanıldık tek sansımızdı.
26 Eylül 2019 Perşembe 21:22Muhtarlıklar zaten kalkacak bunlar falan halka yanlış degerlerdir. ALLAH aşkıniza kimbu yanlışlarla ugraştıran. Sular kokuyor. Satın alınan su ıspartada tavan yaptı. Hani fabrikalar. Günaydının adamlarından umut tutarsanız. Vay halimize imamoglunu övenler hala baştacı. Uyumaya devam 4 sene dün gibi gelir. Hadi hayirlısı.
göksel hancı
26 Eylül 2019 Perşembe 20:12vatan muhtari bld ye personelmi müdurmu santrelcimi bir karar verin yaptigi mudurluk insan azarlamaktan İyi parti reklami ndan baska bir is yapmiyo bilginize sayin bşk ak genclik
Yusuf Tuna
26 Eylül 2019 Perşembe 19:06Evini tahsis etseydi işe yaramaz muhtarlara...
Duman
26 Eylül 2019 Perşembe 18:05Muhtarlar müzelikti zaten,iyi yer seçimi
Mehmet
26 Eylül 2019 Perşembe 18:05lan köydeki muhtar bi işe yaramıyor şehirdeki sırfii angarya kaçınız mahallenizdeki muhtarı biliyorsunuz ? anca maaş alsınlar 33 000 mahalle var Türkiyede 33 000 i asgari ücretle bi çarpın ...üstüne silah ruhsatı yurt dışı gezisi hedesi hödösü. mahalle muhtarına verilecek paraya köylere sabit adam koysunlar hemde köy sayısı yarı yarı olduğu için 2 adam koyarlar köyler bomboş ...http://www.muhtarlarkonfederasyonu.org/e-bulten/turkiye-de-muhtar-sayisi.html