29 Mart 2024 Cuma

Basının sorunlarının çözümü için üzerime düşeni yapacağım

Basının sorunlarının çözümü için üzerime düşeni yapacağım

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e yerel basının yaşadığı ekonomik sorunlar dile getirildi.  Gökgöz, sorunların çözümü için gerekeni yapacağının sözünü verdi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basının sorunlarını dinledi. IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, ziyareti sırasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı. Ziyarette Gökgöz’ün Danışmanı Samet Kahraman’ın yanısıra IGC Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Genel Sekreter Selçuk Öçal, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Nokta Gazetesi Sahibi Mehmet Baş, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz, Gazeteci Lokman Kumcu ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan hazır bulundu.

“YEREL BASIN OLARAK ZOR DURUMDAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Sayın Vekilim öncelikle ziyaretlerinizden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Isparta’da günlük 13 yerel gazete var. Sayın Vekilim Isparta’daki yerel gazeteler ekonomik yönden zor günler geçiriyor. Özellikle tasarruf tedbirlerini bahane eden kamu kurum ve kuruluşları eskisi gibi yerel basına destek vermemektedirler. Basın ilan Kurumu Genel Kurulu, Hükümeti temsilen atama yapılmadığı için toplanamamaktadır.  Genel Kurulun toplanamaması nedeniyle de resmi ilan tarifesi  güncellemesi de yapılamamaktadır. Normalde yıl bitmeden Aralık ayında belirlenen resmi ilan tarifesi bu yılın Ocak ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bile hala tespit edilmemiştir. Bu durum yerel basını ekonomik açıdan zor durumda bırakmaktadır. Ayrıca yerel basının kağıt maliyetleri de yüzde 300’ler seviyesinde artmıştır. Yerel Basının sorunlarının çözümü noktasında sizlerden destek istiyoruz” dedi. 

Ziyarette hazır bulunan diğer Gazeteciler de yaşadıkları sorunları dile getirerek bu konuda Milletvekili Gökgöz’den destek talep ettiler.

ÜZERİME DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIM…

Isparta Basınının sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’de, “Sorunlarınızın çözümü için üzerime düşen ne varsa yapacağım, sorunlarınızın çözümünün takipçisi olacağım. Resmi ilan tarifesinin güncellenmesi konusunda gerekli görüşmelerde bulunacağım, diğer sorunlarınızın çözümü için de gerekeni yapacağım. Basın bizim herşeyimiz” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz’ün ziyareti daha sonra samimi sohbet içinde devam ederken, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KISIR VE SARMADA VARMI ?

19 Ocak 2022 Çarşamba 12:49

Siz onlara onlar size boş gezenin kalfaları kaldırım mühendisliği yapın kısır çiğ köfte sarmalar falanda yapın altın günü yapın diycem ama pahalı sizin paraları alırken az verirken çok görenlerdensiniz and olsun sizlere iki koyun verip güddürmem ama koyunun olmadığı yerde keçiye abduraman çelebi derlermiş mertliğin olmadığı yerde adamdan sayılıyonuz düşüncemde aha budur

Kaya

18 Ocak 2022 Salı 23:21

Ispartaya ne yaptın alt geçitli iş sahasını boş boş bedavaya para alıyorsun

Emel

18 Ocak 2022 Salı 22:57

Dogru yatiyon zam kalkiyon zam cozuluyor sorunlar gel 2023 gelll

kemal

18 Ocak 2022 Salı 22:14

ne sorun çözer ya bu vekil

Hakan

18 Ocak 2022 Salı 22:13

Ne biliyosunda neyi çözeceksin komik

Homo Habilis

18 Ocak 2022 Salı 20:05

Ya kardeşim yeter ya. Bu arkadaş hergün birilerini odasına çağırıp fotoğraf çektirmekten bıkmadı. Biz bıktık ama bu tipleri görmekten.

Keçiborlu

18 Ocak 2022 Salı 18:03

Hacı Mehmet sana kimse yarın günlerden ne diye soranmı var. TBMM’ne dolgu malzemesi olarak seçilmiş milletvekili olduğun ayan beyan belli oluyor.

Hüseyin

18 Ocak 2022 Salı 17:15

Sakın başka yerleri gezmeyin ünüvetsite tarım il müd. Belediye v. B resmi daireler. Reisin dediğinin binde 1 ini yapmıyorsunuz.

Emekli ogretmen

18 Ocak 2022 Salı 15:55

Sayin vekiller,bu sabah kar dan buzlanmadan dolayı ıspartali yurttaşlar perişan oldu..Ne karayolları,ne belediye,hiç bir kurum gorevini yapmadı.Sabah sehir hastanesi kavşagında millet magdur oldu,migros kavsagında 1 saatten fazla magdur oldu,kar yagmadan önce yoneticiler niye tedbir almadı?Bu konularla lütfen ilgilenin biraz...

mahonici

18 Ocak 2022 Salı 15:27

Reis mazota yaptığı zamlarla ülkedeki trafik sorununu çözdü allah razı olsun başımızdan eksik etmesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR