24 Nisan 2024 Çarşamba

Basının desteklenmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Basının desteklenmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Isparta

IGC Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yasir Pirimoğlu, Basının bir değer olduğunu belirterek bu değere sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Isparta Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Bu çerçevede AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Başpınar, Rıfat Özkan, Arif Zengin, Yusuf Karataş, Emrah Ersal, Vedat Bardakçı ve Murat Ulu Köse Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

“YEREL BASIN ZOR DURUMDA”

AK Parti Merkez ilçe Teşkilatının kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan bahsederek bu konuda destek istedi. Baş, yerel basının özellikle son ekonomik gelişmelerden olumsuz etkilendiğini ve kamu kurumlarının tasarruf tedbirlerini gerekçe göstererek basına destekte bulunmadıklarının altını çizerek yerel basına sahip çıkılması çağrısında bulundu.

“HALKIN NABZINI EN

İYİ TUTAN SİZLERSİNİZ”

Yerel Basının önemini çok iyi bildiklerini ve bu anlamda basının desteklenmesi gerektiğini kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu, “Halkın nabzını en iyi tutan sizlersiniz, basına destek konusunda gerekeni yapmaya hazırız. Basın bir değerdir ve bu değere sahip çıkılmalıdır. Biz AK Parti Merkez İlçe Yönetimi olarak basınla sık sık biraraya gelmek istiyoruz, sizlerle istişarelerde bulunmak istiyoruz. Bu anlamda halkın istedikleri konusunda ve yapılması gerekenler konusunda basının görüşlerini almak istiyoruz.” Dedi.

AK PARTİ’DE SİYASET YAPMAK BİR  AYRICALIKTIR

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yasir Pirimoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek kendilerinin de bu anlayışla görev yaptıklarını, halkın sorunlarını dinlediklerini yerel bazda çözülebilecek sorunların çözümü için gerekeni yaptıklarını genel sorunları ise Genel Merkeze ilettiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Merkez İlçe Yönetiminin ziyareti daha sonra karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mertcan

21 Ocak 2022 Cuma 09:25

Künefe çok haklısın halkın vekili değil daire müdürlerin vekili bunlar Mlletin vekili olduğunuzu unutmayın diye diye dilinde tüy bitti Reisin

halıkentli

21 Ocak 2022 Cuma 09:13

süslü başkan.bi deyve bakambi.neden bazı haberlerin altında yorumlar kapalı.bu mu basın özgürlüğü.işiniz gücünüz foto.

özge

20 Ocak 2022 Perşembe 20:04

yeni halay ekibi ıspartadan hade bakalım bi nas bi pas ****ret....

Sarehan

20 Ocak 2022 Perşembe 19:33

Döner oy düne kadar dogruyolluyuz diye hava atanlar ak partiye ver yansın edenler yazık çok yazık delikanlı olun şeref haysiyet satın alınmaz senin ne olduğunu biz biliyoz ama abilerin senin işlerin bozulunca senide partiye kattılar belki bi iş çıkar

Künefe

20 Ocak 2022 Perşembe 19:15

Ak Parti'nin bu ilde yönetimi var mı. Ne il nede ilçe kimseyi görmüyoruz ortalarda vekiller desen bürokratların daire müdürlerinin paylaşımından hizmet etmeye fırsat bulamıyorlar. Reisin sırtında nereye kadar.

Ozan

20 Ocak 2022 Perşembe 16:53

Rüzgar nerden eserse oraya yönelen takım bu

aslan bey

20 Ocak 2022 Perşembe 16:36

Başarılar dilerim, ama bu ziyaret manidar geldi, süreyya vekilin açıklamasından sonra sn Gökgöz'den sonra sn pirimoğlu gidiyor, stockholm sendromu mu bu, adam hepinize meydan okudu ICG bşk üzerinden, korkmayın sıkıyorsa seni tanımıyoruz diyin :) gerçi diyen dedi

Esnaf

20 Ocak 2022 Perşembe 16:09

Güzel resim

vallaha sizden olmadım hiç

20 Ocak 2022 Perşembe 16:06

çok sürmez bunlar bizi akpli tügvacı türgevci bunlar diye suçlayacaklar,tıpkı fetö ile ortakken araları bozulunca yaptıkları gibi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR