İzmit’te yaşayan ve 2. çocuklarını dünyaya getiren Çalışır çifti, daha önce de doğumlarını yaptıkları Isparta'daki Özel Isparta Hastanesi’ne başvurdu. Daha önce Özel Isparta Hastanesinde çocuklarını dünyaya getiren Yağmur Çalışır son hamileliğinin 6. ayında bebeğini dünyaya getirdi.
Gelişimini tamamlayamadığı için hastanede tedaviye alınan "Balım" bebek, tam 100 gün sonra sağlığına kavuştu. Çalışır çifti, 3 kilo 120 grama ulaşan bebeklerini ilk kez kucaklarına almanın heyecanını yaşadı.
"Çok şükür o kötü günler geride kaldı"
Yaşadığı mutluluğu gazetecilerle paylaşan Balım çifti daha önce Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hakan KAYA için Kocaeli’den Isparta’ ya geldiklerini söyleyerek yine Prof. Dr. Hakan KAYA için geldiklerini belirttiler
Doğum sonrası bebeğinden 3 ay ayrı kaldığı belirten Yağmur Çalışır, eşiyle birbirlerine destek olarak bu zorlu süreci atlattıklarını dile getirdi.
En büyük şansının Yenidoğan Uzmanı Uzm. Dr. Damla Güneş ve ekibiyle tanışmak olduğunu belirten Balım, "Çok şükür o kötü günler geride kaldı. Özellikle Uzm. Dr. Damla Güneş hocama ve Yenidoğan Yoğun Bakım ekibine bizi bir an olsun yalnız bırakmadıkları için minnettarım." diye konuştu.
Mert Demirkıran da eşinin hamilelik sürecinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını ancak hiçbir zaman ümidini kesmediğini kaydetti. Demirkıran, babalığın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.
"Ailelerimiz umutlarını hiçbir zaman kaybetmesin"
Hastanenin Neonatoloji(Yenidoğan) uzmanı Uzm. Dr. Damla GÜNEŞ ise sağlık durumu iyi olan bebeğin kontrollerinin devam edeceğini belirtti.
Anne baba adaylarına tavsiyelerde bulunan Güneş, "Ailelerimiz umutlarını hiçbir zaman kaybetmesin, önemli olan sağlıklı bir gebelik süreci geçirip sağlıklı bebekler dünyaya getirmek. Anne adayları, gebelik sürecinde muayenelerini asla aksatmamalı." dedi.
Yeşil
19 Ağustos 2023 Cumartesi 10:37Maşallah
Tahrir-i Meydan
16 Ağustos 2023 Çarşamba 22:20Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin