Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Sektör Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
Ekonomisinde tarımın büyük önem taşıdığı Isparta’da tarım ve hayvancılık başta olmak üzere gıda ve maden sektörü temsilcileri Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ile bulaşarak talep ve önerilerini iletme fırsatı buldular.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bakanlık Genel Müdür ve Bölge Müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve sektör temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Seymenoğlu Bakan Yardımcısı Özkaldı’ya teşekkür ederek “Bakan Yardımcımıza, sizlerin sorunlarını mahallinde dinlemek üzere Isparta’ya geldiği için teşekkür ediyorum. Bu oturumumuz bir protokol oturumu değil, Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın görev alanına giren konularda Sayın Bakan Yardımcımız ve refakatinde olan bürokrat arkadaşlarımız sizlerin sorunlarına, taleplerine çözüm bulmak ve sizlerin görüşlerini almak üzere buradalar ” dedi.
Toplantı öncesi yaptığı konuşmada toplantının amacının Bakanlığın faaliyet alanlarını ilgilendiren konularda sektör temsilcileriyle görüş alış verişinde bulunmak olduğunu söyleyen Bakan Yardımcısı Özkaldı da “Maksadımız burada daha çok sizleri dinlemek. Burada alacağımız kararların, konuşacağımız konuların Isparta’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ardından tek tek söz alan sektör temsilcileri Bakan Yardımcısı Özkaldı ve beraberindeki Bakanlık yetkililerine sorun, talep ve önerilerini ilettiler. Toplantı sonunda Bakan Yardımcısı Özkaldı toplantının tüm çıktılarının Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye de sunulacağını söyledi.
Ispartalı
20 Haziran 2021 Pazar 21:03Karaağaç mahalleli arkadaş doğru söylemişsin ama bizimkilerde bakan çünkü gelen BAKAN YARDIMCILARINA ve hiçbirlerim yapılmayan Isparta ya uzaktan bakıyorlar
Sbt
20 Haziran 2021 Pazar 13:01Ben de uyumadan önce dinliyorum sonra dinleniyorum. Öyle biöey galiba bu da. Beni dinleyen olmadı ya sizi?
aksu ilçesine
20 Haziran 2021 Pazar 01:44ilçemize kırmızı ışık İSTEMİYORUZ ama ana asfalt yerleşkenin ortasında geçince trafiğin özellikle mermer tırlarının şehir içi hız limitlerine uymadığı , için ikaz ışıklandırması vs gerekli.yıllık yapılan trafik toplantısı lay lay lom
Halk
19 Haziran 2021 Cumartesi 20:45Hı hı ha ha tamam tııın
Veysel
19 Haziran 2021 Cumartesi 20:01Sorunlar çok,çözüm yolunu biz kendimiz bulacağız.Bakan yardımcısı bize yardımcı olamaz...Aktrolleri toplamışlar kuzu gibi dinliyorlar...
Deregümülü
19 Haziran 2021 Cumartesi 10:35Tarım il müdürünü çagırmışlarmı.
Mehmet
19 Haziran 2021 Cumartesi 09:53Bu toplantılara sektör temsilcileri kimler katıldı hangi sektörü temsil ediyorlar. Bu tür bilgiler de paylaşılsa daha iyi olur. Bir de sonuç nedir?
hikmet anıl
19 Haziran 2021 Cumartesi 08:09Depolarda çürüyen çöp olan 15bin ton elma için çözüm üretti mi, gül için taban fiyat konuşuldu mu, kiraz ile ilgili fiyat istikrarı dile geldi mi? Haberden pek anlaşılmıyor. Demek ki etkili bir sonuç yok. Boşa masraf yapılmış.
Sade vatandaş
19 Haziran 2021 Cumartesi 07:25Sağolasın dayın bakan yardımcısı ama bu dinlediklerini yarısını cozsen yine yeter yıllardır Antalya yolu Konya yolu bir adım ilerleme yok tek şerit hızlı tren uzaktan geçer hava alanı zor durumda şehir içi raylı sistem olacaktı yok Gölcük tabiat parkı eğlence merkezi olacaktı yok sehirde içinde bir alt geçit var başka yok daha iş alanı yok gençler iş arayor
Hüseyin
19 Haziran 2021 Cumartesi 05:59Fazla söze gerek yok sadece sütçüler ilçesini havadan gezseydi. O güzelim ormanların mermerciler tarafından nasıl talan edildiğini görseydi ve açılıp kapanan ocakların üzerlerinin kspatılmadığını köylerin dibinde dahi ocak ruhsatı verildiğini tarım arazilerinin tozdan nasıl etkilendiğini görse yeterdi. Ama inanıyorum 1 tane dahi sözü geçmemiştir.
ÇİFTCİ
19 Haziran 2021 Cumartesi 04:44SAYIN BAKAN ÇİFTCİ SULAMA PARASINI ÖDEYEMİYOR. TASARRUF DİYORSUNUZ VAHŞİ SULAMALAR DEVAM EDİYOR DAMLAMA SULAMAYA ÖNEM VERMİYORSUNUZ SENİRKEN HOYRAN OVASI KOMLESİ VAHŞİ SULAMA. ÇİFTCİ ŞİKAYETCİ. EN ÖNEMLİ TARIM SORUNU BU. SAATLİ SİSTEME ACİLEN GEÇİLMELİ. BİLMEYİP BOŞLAF KONUŞULMASIN ÇİFTCİYE BİR SORUN
Karaagaç mahalleli
19 Haziran 2021 Cumartesi 03:26Eskiden bakanlar Ispartalı idi şimdi sorun dinlemeye bakan yardımcıları geliyor ))