Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Isparta'da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından hibe desteğiyle hayata geçen 33 projenin açılış törenine katıldı.
Törenin yapılacağı Isparta Belediyesi Meydan AVM Kültür Merkezi'nde stantları gezen Bakan Varank, projeler hakkında bilgi aldı.
Törende konuşma yapan Bakan Varank, sanayi yatırımlarında Türkiye'nin ivme yakaladığını belirtti.
Pandemi sürecinde dünyada küresel ekonomik kriz yaşandığını dikkati çeken Bakan Varank, şunları söyledi: "Pandemiyle başlayan küresel kriz Rusya, Ukrayna arasında çıkan savaşla daha da derinleşmiş olabilir. Türkiye yatırım, istihdam, üretim ve ihracaat odaklı büyüme stratejisi ile bu krizi de fırsata çevirecek kabiliyete sahip. Herkes Türkiye'nin hem bölgede hem de dünyada kriz atmosferini nasıl yönettiğini gayet iyi görüyor. Antalya'da başlayan diplomasi trafiği İstanbul'a taşındı. Türkiye'nin üstlendiği arabuluculuk rolünü dünya takdir ediyor. Savaşan 2 ülkenin heyetleri dahi cumhurbaşkanımızı ayakta alkışlıyor. Savaş ortamında barış için gayret gösterebilmek, elini taşın altına koyabilmek her liderin üstesinden gelebileceği bir iş değil. Biz bunu dünyanın da takdir ettiği şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Birileri bunu görmezden gelebilir hatta küçümseyebilir ancak milletimiz herşeyin farkında. Ülkemiz için gösterdiğimiz çabaya milletimiz şahit.
Memleket sevdalısı
03 Nisan 2022 Pazar 10:54İyide bu açılışın enfilasyondan canı çıkan vatandaşa ne gibi avantaj sağlayacak 33 degil 333 açılış olsa beni veya vatandaşı hiçmi hiç ilgilendirmiyor.körler sağırlar birbirini ağırlar misali vatandaşla Allah aşkına dalga geçmeyin.pahalılık gerçekten insanları canından bezdirdi.
Ispartalı
02 Nisan 2022 Cumartesi 15:14Bittiniz siz efendiler, çünkü bizi yiyip bitirdiniz. Haram zıkkım olsun.
puroje
01 Nisan 2022 Cuma 18:59ne yaptınızda açtınız isimleri ve açılan yerleride yazaydınız iyiydi
Mustafa
01 Nisan 2022 Cuma 14:21Milletin umurunda degil bu şovlar, açılışlar, gideceksiniz ilk seçimde. Vallahi gideceksiniz billahi gideceksiniz. Millet ekmek derdinde. Fiyatlar akilalmaz. Fakirledik sayenizde ne açılışı kardeşim.
Partizan
01 Nisan 2022 Cuma 12:14Kim yapmış, ne zaman yapmış o projeleri onu da söyleyin Allah aşkına. Yörük sırtından kurban kesmek kolay.
şazettin
01 Nisan 2022 Cuma 10:57o değilde şükrüyü yine hiç takan yok.....arada derede sıkışıp kalmış....
ahmet beydeniz
01 Nisan 2022 Cuma 08:59yapılan projeler nedir acaba ? ısparta da baka nın yaptığı son senelerde neydeyse hiç proje duymadık. neyin açılışı bu. bu projelerde üretime mi faydası oldu , tanıtıma mı , hangi yaralı parmağa iş....diler. bilmek isteriz...
Jskdk
01 Nisan 2022 Cuma 00:29Görende 33 fabrika açmış zanneder ,bari bu projeleri insanlara istihdam yaratacak şekilde büyüğünden halk refaha erissin
Mahoninin kankası
31 Mart 2022 Perşembe 23:49Varak kürek boş işler
Hüseyin
31 Mart 2022 Perşembe 22:42Bu 32 proje neymiş açıklansaydı nedir. İşsizliğe ne gibi faydası olacak. Rusya ukrayna savaşı bize türkiyede tarımın bittiğini öğretti. Hergün gübreye buğdaya şekere una zam.
İsmet
31 Mart 2022 Perşembe 22:30Yol diyoruz YOL, YOL dütt dütt hınn hınn. Yolu olmayan şehirde ticaret olmaz
Ferhat
31 Mart 2022 Perşembe 22:03Neyin açılışını yapmış???;
Ali
31 Mart 2022 Perşembe 21:28Evet, milletimiz herşeyin farkında artık. Size saraylar, 3-5 maaşlar, devletin sonsuz imkanları, lale devri, bize gülün dikeni.
Vatandaş
31 Mart 2022 Perşembe 21:24Sanki Isparta'ya yeni fabrikalar açılmış, sanayi teknoloji gelişmiş, yüzlerce binlerce kişiye daha istihdam sağlanmış da haberimiz yok! Çok gördük biz o toplu açılışları. Yemezler!
Havaci
31 Mart 2022 Perşembe 21:21Birde o projeleri anlatsaydimiz bizde bilseydik hangi fabrika veya hava limanı da hangar var orayı bari açın
Erol yilmaz
31 Mart 2022 Perşembe 21:05Hangi proje kaç tane fabrika iş sahası açılmış gençlerimiz iş bulamıyor Isparta'da günlük 100 TL ye çalışan var şu anda emekli ve memur şehri Isparta
Kemal Yavuz
31 Mart 2022 Perşembe 20:54Değeri olmayan haber.
44k
31 Mart 2022 Perşembe 20:1633 proje neymiş onuda yazsaydınız keşke
Ahmet
31 Mart 2022 Perşembe 19:38Toz bulutu geliyor bakan erken gelmiş elektirikler kesilecek demekki
Ispartalı
31 Mart 2022 Perşembe 19:16Halk ekmegide açtınızmı? Antalya yolu? Konya yolu?Dolmuş?Hızlı tren ee ne açıldı!
İşçi emekçi
31 Mart 2022 Perşembe 18:56Merak ediyorum bu kadar açılış sonrası kaç insana iş verilecek? Bu kadar tantanaya rağmen hiç iş ilanı görmedim