05 Haziran 2021 Cumartesi 20:55
Isparta
Sağlık Bakanı Koca 'Bugün Dünya Çevre Günü. Bugünden uyarayım. Yakında maskeleri çıkarıp atacağız. Ama yere değil!' dedi.
Bakan fahretin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bugün Dünya Çevre Günü. Bugünden uyarayım. Yakında maskeleri çıkarıp atacağız. Ama yere değil!" ifadelerini kullandı.
Tarafsız vatandaş
06 Haziran 2021 Pazar 08:36Yakında oyları sandığa atacağız ama size değil.!
Ispartasporlu
06 Haziran 2021 Pazar 07:34Hadi inşaAllah
hakan3246
06 Haziran 2021 Pazar 01:24Çok geç bile kalındıdı Maske pisliktir zehirdir KORUMAZ. diyen Doktorlar var Bilgehan bilge umit aktaş ramazan demirkol gibi Uzman doktorlar
Şeyma.Hukuk4
06 Haziran 2021 Pazar 01:21Zeten bu Lanet MASKE kalkmadıgı sürece bu hastalık bitmez Kustugun yemek yenirmi hiç yenmez Peki çıkardıgın kullandıgın pis KARBONDİOKSİT ise zehirdir OKSİJEN Hayattır. MASKE zorunlu olmayan ülkeler normalleşmeye 2 ay önce geçtiler buna İngilterede dahil. ! Cezalar Kanunsuz ve Anayasaya 13. ve 17. maddeye aykırı oldugu için vaktinde itiraz edenlerin hep cezaları sulh ceza mahkemeleri tarafından İPTAL edildi. Bunu nasıl gözmeden gelirler Türkiye bir HUKUK devletidir Muz cumhuriyeti degildir.
Şeyma.Hukuk.4
06 Haziran 2021 Pazar 01:20Zaten bu Lanet Maske kalkmadıgı sürece bu hastalık bitmez Kustugun yemek yenirmi hiç yenmez Peki çıkardıgın kullandıgın pis KARBONDİOKSİT ise zehirdir OKSİJEN Hayattır. MASKE zorunlu olmayan ülkeler Normalleşmeye 2 ay önce geçtiler buna İngilterede dahil. ! Cezalarda Kanunsuz ve Anayasaya 13. ve 17. maddeye aykırı oldugu için vaktinde itiraz edenlerin hep cezaları sulh ceza mahkemeleri tarafından İPTAL edildi. Bunu nasıl gözmeden gelirler Türkiye bir HUKUK devletidir Muz cumhuriyeti degildir.
Şeyma.Hukuk.4
06 Haziran 2021 Pazar 01:17Zaten bu Lanet Maske kalkmadıgı sürece bu hastalık bitmez Kustugun yemek yenirmi hiç yenmez Peki çıkardıgın kullandıgın pis KARBONDİOKSİT ise zehirdir OKSIJEN Hayattır. MASKE zorunlu olmayan ülkeler normalleşmeye 2 ay önce geçtiler buna İngilterede dahil. ! Zaten Cezalar Kanunsuz ve Anayasaya 13. ve 17. maddeye aykırı oldugu için vaktinde itiraz edenlerin hep cezaları sulh ceza mahkemeleri tarafından İPTAL edildi. Bunu nasıl gözmeden gelirler Türkiye bir HUKUK devletidir Muz cumhuriyeti degildir