19 Nisan 2024 Cuma

Ayşe Yıldırım İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ayşe Yıldırım İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Isparta

İyi Parti’li Ayşe Yıldırım, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Parti mensupları ve basın çalışanları ile bir araya gelen Ayşe Yıldırım öncelikle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığında bulundu. Yaşanan bu felaketi birlikte aşacağız vurgusunda bulunan Yıldırım; ”Genel başkanımız Meral Akşener’in 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı seçimlerine katılması ile beraber ben de İyi Parti Cesur Hareketine katıldım. Genel başkanımızın da dediği gibi ‘’Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.’’ diyerek yola çıktım. 2018 yılında İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığıyla siyasi hayatıma başladım. 2018 yılından itibaren Mali İşler Başkan Yardımcısı olarak devam ettim.
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, sözlerime başlamak istiyorum.

Başta ekonomi olmak üzere sağlık, tarım ve birçok alanda yetersiz kalınmıştır. Türkiye’nin değişimi yeni bir gelişmeye ve büyümeye ilerlemeye ihtiyacı olduğu aşikardır. Tek adam rejiminin ülkeye hiçbir şey katmadığı, çözüm sağlamadığı, çözmek yerine çözümsüzlüğe sürüklediğini hepiniz biliyoruz. İyi Parti olarak mecliste çoğunluğu sağlayarak ülkemizi bu çıkmazdan kurtaracağımıza inanıyorum. Genel başkanımızın da söylemiş olduğu gibi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçerek adalet, ekonomi, sağlık, eğitim, tarım ve birçok alanda ülkemizin sorunlarının çözüm ortağı olmak adına Isparta İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum.” diyerek sözlerine devam eden Ayşe Yıldırım; İyi Parti’nin vizyonunda olduğu gibi güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye var, hep söylediğimiz gibi milletimizden aldığımız güç ve Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilhamla milletimizi ve memleketimizi en iyi hak ettiği yere projelerimizle kadrolarımızla enerjimizle getirmeye biz hazırız.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ”Ey Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” sözleri ile beraber genel başkanımız Meral Akşener’in yolunda onun gösterdiği istikamette partimizin bir neferi olarak bize verilen görevin her halükarda yapılacağından kuşkunuz olmasın.” ifadelerini kullanan Yıldırım, son olarak bu süreçte kendisine yardımcı olan ailesi ve İyi Parti Isparta yöneticilerine, arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ragip

23 Mart 2023 Perşembe 21:38

Ragıp elibol Yavuz agiralioglunun beyanını anliyamiyacak beyinle herkesin yaptığı 18 ay askerliği tek piyanist yapıyormuş gibi gostemek beyin fukarasidir. Kendisini dinar catalhoyukden Anadolu mahallesine kadar biliriz . Siz giderken biz geliyor duk . Cemazilahirevvelini biliriz. bunun anlamını Google bak. Arabaya eve yakaya türk bayrağı takmak ile milliyetçi olunmuyor. Söyle arkadasini söyleyin senin kim olduğunu. Siz gidin chipkk ittifakı lanet olsun.

ahmet yücel

19 Mart 2023 Pazar 21:15

ayşe yeğenim kimsin necisin bilmem ama son otuz yıldır ısparta vekilleri gibi olacaksan şimdiden vazgeç. burduru ihya eden vekil bayramları gibi olacaksan eyvallah baştacısın

Belediye işhanı esanafı

17 Mart 2023 Cuma 14:06

Hdp chp desteği olmadan barajı geçebilecekmisiniz göreceğiz laf kalabalığından başka bişey değilsiniz bitik tükenmiş genel başkanınızında dediği gibi tarih olacaksınız son seçiminiz..!

serdengeçti

17 Mart 2023 Cuma 14:02

süleymancılardan medet uman bir partiden hayır gelir mi?

TALİP

17 Mart 2023 Cuma 09:54

YAKIŞIR HAYIRLI OLSUN GELİYOR GELMEKTE OLAN

Mehmet

17 Mart 2023 Cuma 08:04

Ak partiden aday adayı olan Osman Zabun ,Yakup Kütük lere oy vereceğime ,oyum sizindir.

Ragıp elibol

17 Mart 2023 Cuma 07:40

ke Mal rumuzlu kendi adını yazamayacak kadar acizsin.O piyanist dediğin adam gibi adam benim can dostum 18 ay bifill askerliğini yaptı ve milliyetçi vatanını milletini seven bir adamdır.Pkk ile ilişkilendirmen senin acizliğindir.Hüdapara domuzbağı yapanlarla olanlarda birşeyler söylese görelim yiğitlini

Ahval

17 Mart 2023 Cuma 07:16

Ayşe hanıma hayırlı olsun.Ama Nermin hanim morali bozuk.Hasan da ah bende olabilseydim.Zar zor İl başkanlığını aldım.Simdilik bu yeter bakışı.Belki beldiye başkanlığı hayali içinde söyle bir bakmış.Merkez İlçe bsk borekci desen oda,ya ne oluyor,Hasan ne diyorsa doğrudur der gibi bakış.Iyi partinin Ispartda ahvali maalesef.İsmet Yılmaz da tam fitneciler.

keMAL

16 Mart 2023 Perşembe 22:59

Chpkk iyi anlasiyor. Seçim sarkisini da piyanist kocası halleder

Eşit temsiliyet

16 Mart 2023 Perşembe 22:43

Tüm partilerdeki tek kadın aday adayı. Mecliste kadınlar daha çok olmalı.

Hasan Bakır

16 Mart 2023 Perşembe 19:43

Hayırlı olsun Öncelikle Aday adayının Ispartalı olması veya hiç olmassa Ispartada doğup büyüyen yaşan bir kişi Isparta Milletvekili olsun. Üstten ısmarlama aday olanlar ın Ispartaya hiç bir faydası yok.Boşa kürek sallar Isparta yoksa

Yalvaçlı

16 Mart 2023 Perşembe 19:11

Ülkücülerin vekili ülkücü olmalı.

Türk

16 Mart 2023 Perşembe 18:47

cesur hareketine katılmış anladık reklam yaptın gazeteye cıktın Bi yerlere getirileceksin.....

Ragıp elibol

16 Mart 2023 Perşembe 17:33

Helal olsun Ayşe hanıma,BEN AYŞE GELİYORUM ULENNNNNN

Devam kee

16 Mart 2023 Perşembe 16:32

GELİYOR GELMEKTE OLAN CHP DEVAM KEEE

Ben

16 Mart 2023 Perşembe 16:31

Yalvaçtan 1.sıra aday kim çıkarırsa yalvaçlılar olarak oyumuz o partiye gider bu sefer yalvaçtan vekil çıkartılacak yoksa hiç bir partiye oy moy yok

Yildirim32

16 Mart 2023 Perşembe 16:08

Masallah yildirim gibi hatun olur insallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR