Ayazmana Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Bargın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Evleri tek tek ziyaret eden Bargın, en çok talep edilen istekleri de tek tek not alıyor. Mahallede özellikle yaşlı nüfusun en büyük taleplerinden bir tanesinin de Pazar yeri olduğu belirten Muhtar Adayı Bargın, göreve gelir gelmez bu talep için mücadele edeceğini söyledi.
31 Mart seçimlerine doğru gidilirken Isparta’da da muhtar adayları gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle halkından destek isteyen muhtar adayları sorun ve talepleri de dinliyor. Ayazmana Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Bargın da ev ev dolaşarak, hem sorunlarını dinliyor hem de vaatlerini anlatıyor.
Muhtar Adayı Bargın, yaptığı ziyaretlerde özellikle yaşlı vatandaşların Pazar kurulması talebi olduğunu belirterek; “Ayazmana Mahallesi sakinleri mahalleye pazar kurulmasını istiyor. Özellikle yaşlılarımız pazar yeri istediğinde bulunuyor. Daha öncede imza toplandı. Pazar yeri için ama ilgilenen olmadı. Halıkent Pazar yeri mahalle halkımıza uzak kalıyor. Bu nedenden dolayı Pazar kurulmasını talep ediyorlar. Göreve gelir gelmez bu sorununda çözümü için canla başla çalışağız” dedi.
Karpuz çesmesi
19 Şubat 2024 Pazartesi 20:33Büyükşehirden taşındım buraya .Isparta halkı camiyi okulu pazari sağlık ocağını evinin dibinde istiyor..çok vizyonsuz ve misyonsuz gereksiz istekler bunlar .
ZİVER BEY
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:35Şimdiki Ayazmana muhtarı, varıyor çalışan garibim belediye işçilerinin yanına sanki işçileri kendisi getirtmiş gibi selfi çekiniyor. Bırak bu showları muhtar, yemez bu millet.
Kerim öncel
19 Şubat 2024 Pazartesi 11:10Şimdiki Muhtar Sosyal medyada boy boy fotoğraf paylaşıyor,Ispartanın en yakışıklısı benim der gibi.
Uydu sitesi
18 Şubat 2024 Pazar 18:00Yaparsa yaparsa Süleyman BARGIN yapar
Metro vadi
18 Şubat 2024 Pazar 17:46Gerçekten çok ciddi açıklamalar yapıyor Şimdiki muhtar hiç böyle vaatlerde bulunmadı aksine hiçbir işlemde yapmadı. Mevcut muhtar varsa yoksa çalışan belediye ekiplerinin yanında poz veriyor icraat yap icraat.
Pazar yeri isteyenler
18 Şubat 2024 Pazar 17:20Seçim zamanı gelince mi pazar yeri istemek akıllarına gelmiş Şükrü Başkan dan istemişler de yspmamış mı? İnsanlar ne isteyeceğini şaşırdılar herhalde Ayazmanayla Halıkent pazarının arası ne kadar Büyük şehirlerde yaşayanlar ne yapsınlar acaba Isparta da kurulan pazar Türkiyenin hiç bir yerinde yoktur neredeyse haftanın her günü pazar kuruluyor
Ayazmana sakinleri
18 Şubat 2024 Pazar 17:13Evet sürücü kursları çok rahatsız ediyorlar biran önce buna bir çare bulunsun ona göre oy kullacagiz
Mahalle sakini
18 Şubat 2024 Pazar 15:17Allah rızası için sürücü kursu yeri değişsin çoçuklarımız tehlikede ve araçlarda öyle dikkatsiz kurs veren ve kursiyerler daha 2 gün önce yine kaza oldu