27 Temmuz 2024 Cumartesi

Artık öğrencilerimiz soğuk havada spor yapmak zorunda kalmayacak

Artık öğrencilerimiz soğuk havada spor yapmak zorunda kalmayacak

Isparta

Isparta’da Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu Kapalı Spor Salonu bugün açıldı. Açılışa Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı ve Isparta eski Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti MKYK Üyesi Betül Altınsoy, Şehit Burhan Açıkkol’un ailesi, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Spor salonunun açılmasıyla birlikte öğrencilerin daha kolay spor yapacağını ifade eden Hentbol antrenörü Feray Yıldırım; “Okulumuzda 2 yıl önce kız hentbol takımı oluşturduk. Bu yıl da il ikincisi olduk. Haftada 3 gün devamlı antrenman yapıyoruz. Çalışmalarımız yaz aylarında da devam ediyor. Bugün açılan spor salonumuzun tüm öğrencilere faydası olacak. Özellikle takımıza çok iyi gelecek. Antrenmanlarımızı soğukta, tel örgüde yapıyorduk. Çocuklar çok zorlanıyor ve hasta oluyorlardı. Ama şimdi spor salonun gayet güzel bir şekilde çalışabilecekler” şeklinde konuştu.

Isparta’da Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu’nda öğrenim gören 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Erol Mete, dışarıda spor yaparken yaralandıklarını, artık kapalı spor salonunda güvenli bir şekilde spor yapabileceklerini söyledi. Mete, açıklamasında; “Kapalı spor salonumuz olduğu için çok mutluyum. Dışarıdaki sahada düştüğümüzde bir yerlerimiz kanıyordu. Artık canımız acımadan spor yapabileceğiz. Bugün salonumuza ilk defa gireceğiz, çok heyecanlıyız” dedi.

5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ferdi Ömür Alkan, kapalı spor salonu sayesinde artık yağmur yağsa da beden eğitimi dersi alabileceklerini söyledi. Alkan; “Okuluma spor salonu açılıyor. Çok mutluyum çünkü dışarıda spor yaparken ya bir yerimiz kanıyordu ya da hasta oluyorduk. Yağmur yağdığı günler beden eğitimi dersini yapamıyorduk. Artık yağmur yağsa bile spor yapabileceğiz. İçerisinin sıcak olduğu belli. Bize bu spor salonunu yapan devlet büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nasıl çizimdir bu

03 Mart 2024 Pazar 10:27

okulun arkasına da ucube bir asansör yangın merdiveni yapılmış tam anlamıyla bu binayı yapan usta inşallah olur hasta cinsinden bunu çizen mimarda heralde çok acemi birisiydi zırvalamış iyice inşaat ustasına çiz desen daha iyisini çizer sayın baydur sen dolaşırsın ama boş dolaşırsın ya da falsolu işleri görmek işine gelmez devletin parasına yazık bu işin mimarı kim kontrolörü kim yanına al gidin bakın gargamelin şatosu bile daha estetik

Vatandaş

01 Mart 2024 Cuma 21:52

İşte bizim okulda yazdan beri anca yıkıldı sabahları ızdırap gibi 7.30 da derse giriyoruz falan

Mahalle sakini

01 Mart 2024 Cuma 21:46

Emeği geçen herkese teşekkürler. Özellikle de muhtarımız Hacer Hanım'a teşekkür ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR