03 Haziran 2024 Pazartesi

Küçük dokunuşlarla daha estetik görünecek

Küçük dokunuşlarla daha estetik görünecek

Isparta

Uluborlu Belediyesi ve Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu işbirliği ile ilçede bulunan bazı bölgelerde değişiklikler yapılacak.

Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda; ''Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemizde bulunan Topraklık Mahallesi Belediye Hamamı yanındaki merdivenler, cami altında yol kenarında bulunan duvar, devlet hastanesinin yola bakan duvarları için grafik bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerimizle ortak görüşme yaparak küçük dokunuşlarla daha estetik bir Uluborlu için çalışmalar yapıyoruz. Çok yakında hazırlıklar tamamlanarak hayata geçirilecek.'' Sözlerine değindi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş32

22 Mayıs 2024 Çarşamba 09:15

helal başkanıma, zaten tüm işimiz estetikten ve görünümden ibaret. fabrika, üretim, tarımsal destekleme, kalkınma, çiftçiyi destekleme, hayvancılığı destekleme, el emeğini destekleme, bunlarla kaybedecek vaktimiz yok. biz görünen kısımlara hafif hafif dokunuruz yeterli olur zaten. görevi başkasına devrederkende milyon tl lik borç bırakırız. yerel yönetimlere hesap verebilirlik kanunu gelmesi lazım. herkes yaptığı işten yaptığı icraatlerden dolayı hesap vermeli. yoksa ne bu ülke bir adım ileri gi

İşsizdoktor

22 Mayıs 2024 Çarşamba 05:20

Ancak küçük dokunuşlar yapabilirsiniz zaten.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR