16 Haziran 2025 Pazartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

27 Temmuz 2015 Pazartesi 15:09

BEYLER YORUMLARI KENDİ TARAFINIZA UYANLARIMI YAYINLIYORSUNUZ SAYIN T.......KAN

ISPARTALI

26 Temmuz 2015 Pazar 20:07

Özel idarenin yerine Böcüzadeden iki katdan daha fazla yer istiyorlar.Yetmiyor park alanından çıkart parkı yok edelim yüksek katlı bina yapalım bunun içinde çalışmaları belediye olarak tamamlamasını istiyor özel idare. Eeee yazık değilmi el insaf yeşil düşmanımısınız arkadaş.Yıkılan özel idare binasının yeraltına otopark yerüstüne park yapalım diyor belediye ne güzel.Isparta için düşünenler %7 ile yurt yapımına izin veren yetkililer neden özel idare binasının yerinide %7 ile vermiyorsunuz.

Mantıksız

26 Temmuz 2015 Pazar 14:12

ben matıksızımdır. O sebeple kamu arazilerinin üzerine yüzde kaç ile ne yapıldığına değil, yapılıp yapılmadığına bakarım. gerekirse %0.000000001 ile bile verilebilir. Nasıl olsa bana giren çıkan yok sananlardanım. Bilmiyorum ki devletin her kuruş zararı dönüp gelip bana patlayacak. Ama ben ****atik düşünemem, o kadar zeki değilim. Önemli olan yapılmasıdır. Kamu işlerinde buna bakılır kaça yapıldığına bakılmazcıyım ben.

Uygur

26 Temmuz 2015 Pazar 12:34

Ne farkın kalıyor. O gazeteyi okumayın, o tv k****ını seyretmeyin, o okullara gitmeyin diyenlerden. Soyle beceremiyorum diye, yerine başkası gelsin

Ali Bilir

26 Temmuz 2015 Pazar 07:50

Senin yüzünden ev sahibi bile olamiyoruz

yazıkk..

25 Temmuz 2015 Cumartesi 19:45

ARTIK ISPARTANIN ÖNÜNE SET OLMAKTAN BAŞKA Bİ İCRAATIN YOK.PARALEL YAPI SENİ İYİCE ELE ALMIŞ VESSELAM...

oh olsun

25 Temmuz 2015 Cumartesi 18:33

pparacıklar paracıklar gidiyor şimdi paracıklar,öğrenciler oolarak hepimiz bayram ediyoruz apartçı ve acımasız ev ssahiplerinden kurtuluyoruz diye

ISPARTALI

26 Temmuz 2015 Pazar 20:00

İki kişilk apart 700-800 Tl ortalamada.Yani kişi başı günlük 10-12 Tl. her eşyası mevcut interneti isınmasıda içinde insaf diyorum başka birşey demiyorum.Daha ne olsun.Ama ne yapıyor ögrenci ben tek kalıcam zengin ya kendisi kalıyor veriyor 700-800 lirayı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR