Ispartalıların damak tadına hitap eden Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Restaruant çarşı merkezde hizmet verme başladı. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Karakaş’ın açılış kurdelesini kestiği Köfte ve Piyaz Salonu Matbaalar Caddesi’nde sizleri bekliyor.
Damak tadına uygun lezzetleriyle yıllardır Bahçelievler Mahallesi Otogar yolu üst kısmında hizmet veren Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Restaruant günümüz çağına uygun standartlarıyla yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Restaurant dün saat 12:00’de IGC Başkanı Şevket Karahan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cem Karakaş, siyasetçiler, işadamları, esnaf ve halkın katılımıyla açıldı. Geçtiğimiz ay Pirimehmet Mahallesi Matbaalar Caddesi Bibu Giyim karşısındaki yerine taşınan Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Salonunun resmi açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesini kesen IGC Başkanı Şevket Karahan: ‘Çok değerli arkadaşımız Fatih Karasu’nun işletmeciliğini yaptığı Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Restaurant artık bizlere daha yakın. Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik duruma rağmen lüks ve ihtişamlı bir iş yeri açan kardeşimizi kutluyoruz’ dedi. Antalyalılar Köfte, Piyaz, Izgara ve Çorba Restaurant Matbaalar Caddesi, BİBU Giyim karşısında hizmetini sürdürüyor.
Aysel
05 Ekim 2018 Cuma 21:02Servis tabaklarını porselen tercih etmeleri iyi olurdu....yemekler güzeldi...Hayırlı olsun...
Yörük
05 Ekim 2018 Cuma 14:56Allah utandirmasın
Tekeli
05 Ekim 2018 Cuma 12:19Antalya da bir sürü Ispartalılar, Konyalılar, v.b. işletme var, Isparta da böyle bir işletme güzel oldu, sağlıklı güvenilir bir yer hayırlı olsun
serdar
05 Ekim 2018 Cuma 11:49Evet bir eksiğimiz daha tamamlandı ,hayırlı olsun bol kazanç
Mehmet
05 Ekim 2018 Cuma 11:38bir kerede fabrika açılsın şu şehirde
vatandaş
05 Ekim 2018 Cuma 10:41Bakanlık listesinde açıklanan Antalya Aksu'da ete kanatlı eti karıştıran köfte piyazcılardan değildir inşallah