19 Nisan 2024 Cuma

Anneanne Isparta'da, torun Kuşadası'nda toprağa verilecek

Anneanne Isparta'da, torun Kuşadası'nda toprağa verilecek

Isparta

ISPARTA'DA sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şerife İlhan'ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Gelendost Afşar Köyü'nde toprağa verilecek. Torun Ecrin Ünlü (9) ise yarın Aydın İli Kuşadası ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Davraz Mahallesi 3941 Sokak’ta, bir binanın 3'üncü katında oturan Şerife İlhan ile torunu Ecrin Ünlü, sobadan zehirlenerek yaşamını yitirdi. Anneanne ve torunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Şerife İlhan'ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından evinin önünden helallik alınmasının ardından Gelendost İlçesi Afşar Köyü'nde toprağa verilmek üzere yola çıktı.

Hayatını kaybeden Ecrin Ünlü'nün ise yarın sabah toprağa verilmek üzere Aydın İli Kuşadası ilçesine götürüleceği öğrenildi. Kuşadası'nda anne Yasemin ve baba Ahmet Ünlü ile yaşayan Ecrin Ünlü’nün, sömestir tatili dolayısıyla anneannesinin yanına geldiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hülya

02 Şubat 2023 Perşembe 08:19

teyzemize torununa ALLAH gani gani rahmet eylesin.yakınlarınıda ALLAH sabır versin

saadet

01 Şubat 2023 Çarşamba 15:22

çok zor allah kimseyi evlatla sınamasın keşke gelmeseydi yavrum ya.kader mi ne artık bilemiyorum ya şu sobaya dikket edin yanmadan kapatmayın bende yıllarca yaktım en büyük hata soba kömürü iyice yanıp köz olmadan kapatyorlar köz olmadan zaten ısı vermez bu hatayı yapıyorlar birde dün gece rüzgar çoktu üzüldüm ya tatlı kıza

Abidin Çidemler

01 Şubat 2023 Çarşamba 14:28

Mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin

uğur

01 Şubat 2023 Çarşamba 13:27

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun rabbim ecir sabır versin geride kalanlara

Ibrahim mete

01 Şubat 2023 Çarşamba 12:28

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR