Bomba 32 Haber Sitesi’nin Belediye Başkan Adayları için düzenlendiği ve 16 Ocak’ta sona erecek olan anketin ilk 1 haftalık sonuçlarını açıklıyoruz. Şimdiye kadar 5 Bin oy kullanılan ankette site yöneticilerimiz tarafından herhangi bir müdahale edilmemiştir. Değerli site takipçilerimiz anketi kapalı olarak oylamaya sunmamızın tek sebebi herhangi bir karışılıklığa sebebiyet vermemesi içindir. Her bilgisiyardan sadece bir oyun kullanıldığı anketi sizlere açıklıyoruz. Tamamen şeffaf bir şekilde devam eden anket sonuçlarını sizlere yine 1 haftalık ara ile açıklamaya devam edeceğiz.
Bomba 32 Haber Sitesi’nin “Kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorusunuz” anketine katılarak okuyucularımızın kullandığı oylar sonrasındaki ilk sonuçlar ise şöyle;
Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın: 2148 oy, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş: 1779 oy, CHP Belediye Başkan Adayı Lütfi Çakmaçı: 347 oy, son olarak Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan 317 oy almıştır.