Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’a destekler sürüyor. 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı’nın “Altıniş gibi devler Isparta 32 Spor’a sponsor olmalı” çağrısına Altıniş Kuyumculuk Sahibi Mehmet-Alper Altıniş kardeşler, pembe-yeşilli takıma destek olacaklarını açıkladılar.
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Fehmi Gezer ve Basın Sözcüsü Serkan Başpınar tarafından Altıniş Kuyumculuğa isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.
Altıniş Kuyumculuk Sahibi Mehmet-Alper Altıniş, Isparta 32 Spor’a başarılar diledi.
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ise Altıniş Kuyumculuğa Isparta sevdalılarından dolayı teşekkür etti.
Vatan d aş
19 Ekim 2023 Perşembe 19:07Lağım çukurundakinden fazla para kazanıyorlar yardım etsinler tabi.
ıspartalı
19 Ekim 2023 Perşembe 13:50Ispartanın en çok kazanan en büyük kuyumcusu bu seviyeye geldiyse Isparta halkı sayesinde geldi hatırı sayılır destekte bulunması gerekir 50.100 bin altıniş kuyumcu için yemek parası,,, ne kadar yardım edeceğini merakla bekliyoruz