27 Temmuz 2024 Cumartesi

Alçaklara fırsat vermeyeceğiz

Alçaklara fırsat vermeyeceğiz

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi sonrası açıklamada bulundu. Başkan Başdeğirmen, “Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastetmeye çalışan alçaklara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Başdeğirmen; “Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yapılan hain saldırı sonucu hafif yaralanan polis memurlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastetmeye çalışan alçaklara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ah vatanım

02 Ekim 2023 Pazartesi 14:31

"Bir ülkede 300 bin , 500 bin mülteci olmasını anlarım; fakat 13 milyon kişi varsa bu bir iltica değil istila projesidir.." İLBER ORTAYLI

aslan

02 Ekim 2023 Pazartesi 11:08

ne yapcen mesela fırsat vermeyecekmiş bırak boş boş sallamayı memleket mülteci kampına döndü üfürüyosun

Ben

02 Ekim 2023 Pazartesi 10:51

Duvardan aşanı içeri al sonra boş boş konuşun. Siz Isparta duble yolları yapın sizin işiniz bu

ARAPHAN

02 Ekim 2023 Pazartesi 09:01

TERÖR NASIL BİTER.1 ASKERİ MÜCADELE 2. SİVİL MÜCADELE.ASKERİ MÜCADELDE af etmiyeceksin terhal infaz edeceksin.sivil mücadelede.İŞ VERMİYECEKSİN,KIZ ALIP KIZ VERMİYECESİN.ALIŞVERİŞ ETMİYECEKSİN.IRKÇILIK YAPARAK HEM TARLADA ÇALIŞTIRARAK HEM BESİHANELERDE ÇALIŞTIRARAK.yabancıların ne işleri vardır.DİYEREK 2 YÜZLÜLÜK YAPMIYACAKSIN.2 YÜZLÜLERİN SAVAŞTADA.ĞÜVENİLMİYECEK KİŞİLER OLACAĞI İHTİMALİ YÜKSEKTİR.çünkü ŞAHSİ MENFAATİ ÖNCELİK ĞÖRENLER ,DÜŞMANA VATANINIDA SATAR ŞEREFİNİDE SATAR.

cvb

02 Ekim 2023 Pazartesi 08:28

Kaç kişi kaldıkları, ayakkabı numaralı dahi biliniyor iken böyle bir saldırı insanları vatan millet-din azan numaraları gibi geliyor. Bir de il girişleri kontrolleri iyice bıktırdı, istihbaratın yok mu senin eyyyyy herkesi tek tek kontrol nedir? Ama siz millet buna layıksınız.

Bozkurt

01 Ekim 2023 Pazar 23:46

Başkan iktidarınızın eseri mülteciler kimdir ? nedir ? bize hiç benzemezler, resmi 5 milyon gayri resmi 15 milyon mülteci Ülkemizin dört bir yanını dağıldı. Lütfen Türk milletini avutmayı bırakın topraklarımız altımızdan gidecek !!!

Vatandaş

01 Ekim 2023 Pazar 23:02

Başkan bu sözünde harbi isen yapacağın ilk şey ispartaya bolu belediyesi gibi mülteci midir her neyse adı onları almamakla başlayacaksın. Her şehir bunu yapsa ya adam gibi yaşamayı öğrenip yaşayacaklar ya da gidip başka yerde yaşayacaklar.Bu mülteci adı altında yapılan giriş çıkışların sonucu işte bugün olanlar değil midir?

ahmet

01 Ekim 2023 Pazar 21:19

başkanım önce şu gülistan parkındaki işgalciyi çıkartsanız.... sonra ülkenin işgal edilmesini önleriz omuz omuza. mahalle buluşmasında eylül sonunda çıkacak dediniz ? bu gidişle bu adam yüzünden siz belediyeden çıkacaksınız ... gülistandan size oy çıkmayacak bu kişi yüzünden

Anadolu

01 Ekim 2023 Pazar 20:28

Bu memleketin yiğitleri her zaman var. Onları gazi saymasanızda. Görmezden gelsenizde o çocuklar hep var. Hangi siyasi irade olursa olsun. Bu memleketin yiğitleri hep var olacak.

BURJUVA

01 Ekim 2023 Pazar 20:02

Bu saldırı malum terör örgütlerinin işine benzemiyor. Son zamanlarda uyuşturucu ile mucadeleyi başarıyla Sürdüren polisimize verilmek istenen mesajdır... Mafya ağaları uyuşturucu Baronları tek tek içeriye Tıkılmaktadır..yurt dışı bağlantarı ortaya serilmektedir...Bu iş Baronların işi....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR