18 Haziran 2025 Çarşamba

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Misyonerlerin yıkım çalışmalarına dikkat!

08 Aralık 2019 Pazar 09:46

Almanyada 2013 yılında diyanet adı altında görünen dernek başkanı kendisi ve aile ve etrafîndakiler öbür taraftan haldır haldır fetö için koşup fetönün konusu **** kamplarına katılıyor, bir taraftan islam kültür adî altında faaliyet gösteren süleymanlılar, milligörüş câmiasıylada işbirliği ****retindeydi lakin " Benim yaptığımı (pilanımı) bu millet 10 yıl sonra anlar!" diyordu. Evet şimdi anlıyoruz o pilanları, bu derneklerin hepsini diyalokçu zihniyeti ele geçirdi ve hakimiyetini kurdu adeta!

VATANDAŞ

08 Aralık 2019 Pazar 00:48

Memet kardeş omerler bulacagiz demis,hangi omer dememis. Demek ki o omerlerini coktan bulmus ki bizim mahallenin omerlerini hic tanımaya gerek kalmamis, bizim omerler ömer de değilmiş aslinda.

culfa

08 Aralık 2019 Pazar 00:28

En iyi kişiler seçilse ne olur??? Ne değışecek? Şu şehre ne katkınız var? Belediye ne yaparsa o var sadece

Bülent

07 Aralık 2019 Cumartesi 23:36

Bir çuval çekirdek aldım, yiyin birbirinizi AKP birbirine düştü.

Memet

07 Aralık 2019 Cumartesi 21:37

Yok arkadaş tamam 100 kişi parti yönetiminde anladıkta geriye kalan merkezde 300 delege neye göre seçiliyor. Bugün AKP üyesi olarak gittim. Partiye liste yapılmış.insan mesaj atar delege olmak isteyen varmı. Böyle saçma seçim olmaz. Reis diyorki ömerler bulacağız. Hani böyle saçma ol az üye olarak bir daha partinin yanından geçersem. Bu durumu genel merkeze ve reise şikayette bulunacağım. Yazıklar olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR