Muhalefete hiçbir şey bırakmayan AK Parti Şarkikaraağaç’ın yanısıra Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini de alarak tarihi bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyor.
31 Mart yerel seçimlerinde AK partinin büyük bir başarıya imza attığı Isparta merkezinin yanı sıra ilçelerde de benzer sonuçlar yaşandı.
Isparta’nın en büyük ilçelerinden olan Şarkikaraağaç ilçemizde AK Parti hem ilçe belediye başkanlığını kazandı hem de Çiçekpınar ve Çarıksaraylar Belediyelerini kazandı.
Yıllardır Şarkikaraağaç merkezde kazanan aday çok az farklarla seçimi alırken bu seçimde AK Parti adayı Ali GÖÇER bu kez en yakın rakibine 500 e yakın fark attı. Başkan Adayı Ali Göçer böylece büyük bir oy farkıyla seçimi kazanarak Şarkikaraağaç’ta tarihe geçti.
AK Parti Şarkikaraağaç’ta üç belediye başkanlığının yanı sıra 2 İl Genel Meclis üyeliğinin ikisini de kazanarak başarısını zirveye taşıdı. AK Parti’nin Şarkikaraağaç’ta elde ettiği bu başarıda Milletvekili Osman Zabun’un teşkilatla uyumlu çalışması ve yörenin sorunlarına sahip çıkarak çözümü konusunda gerekenleri yapması ve sürekli halkla iç içe oluşunun etkili olduğu değerlendirildi.
Eski dost
02 Nisan 2024 Salı 20:36Ali hocayı hem müdürlüğü ve kültür .müdürlüğünden biliyoruz.fazla üretken değildir riske girmez.Çalıştığı yerlerde rutinin dışına çıkmayan sıradan bir idarecidir
mehmet ali ıspartalıoğlu
02 Nisan 2024 Salı 09:28Önceki yorumlarımda karağaç ın mevcut başkan adayları içerisinde ali hocayı seçmesi gerektiğini , neden seçilmesi gerektiğini anlatmıştım. gördük ki hemşehrilerim de doğru kararı vermiş. burada osman zabun bey ve ilçe başkanı mustafa bey in ve ilçe teşkilatının emekleri de unutulmamalıdır. Ali bey ve belde başkan adayları ile ilçeyi adım adım gezerek, girmedik kapı bırakmayarak güzel bir çalışma yapmışlar. şarkikaraağaç halkımıza , hayırlı uğurlu olsun, Ali Bey e de görevinde başarılar.
Isparta Sakini
01 Nisan 2024 Pazartesi 22:56Sn Vekilimiz memleketinde birliği ve dayanışmayı sağlamıştır ayrıca Ali Beyin idarecilik tecrübesi tartışılmaz, halk daha birçok açıdan değerlendirip doğru kararı vermiştir.
Murat
01 Nisan 2024 Pazartesi 22:54Sadi bilgice kapak gibi olmuş
Harika oldu
01 Nisan 2024 Pazartesi 22:05Ali hocanın almış olduğu bu kadar fark birilerine kapak olsun isa carkaci ve yandaşlarına iyi ders verdik hepsi de MHP ye gitti sağol Varol ali hocam
Ben
01 Nisan 2024 Pazartesi 18:01Karaağaç köydü daha köy olucak
ZABUN BAŞARISI
01 Nisan 2024 Pazartesi 15:33Zabunun teşkilat tecrübesi,uyumu özverisi ve iş odaklı çalışması netice vermiş anlaşılan
Zabun Vekili kutlarım
01 Nisan 2024 Pazartesi 15:21Ali Göçer o kadar kapasiteli değil,Zabunun tecrübe ve ilçesini sahiplenmesi en büyük faktör