Cuma günü koordinatör milletvekilinin ziyaretinden sonra yazdığı rapor doğrultusunda Genel Merkez 4 ismi Ankara’ya çağırdı. Aday olarak en baştan beri adı geçen Şenel Özkanlı ile Ata Mevlüt Ataşoğlu ile 2 sürpriz isim de Ankara’ya davet edildi.
Bu 2 isimden biri halen yöntimde görev yapan Hayri Uyar ile Veteriner Hekim Ekrem Kara. Bir rivayete göre işadamı Mücahit Özdemir’in de davet edildiği ancak Özdemir’in iş yoğunluğu nedeniyle verimli olamayacağı için görevi kabul etmediği ileri sürüldü.
4 aday adayı Salı günü (bugün) Genel Merkez’de mülakata tabi tutulacak. Adaylarla görüşen Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı genel kanaatini belirterek son söz söylenecek ve belirlenen isimle Yalvaç İlçe Kongresine tek aday olarak gidilecek.
Kararın akşam saatlerinde belli olması bekleniyor.
Mehmet aga
31 Ekim 2017 Salı 16:23Milletin derdi ne sizin derdiniz ne!