18 Nisan 2024 Perşembe

Afet gönüllüleri yemekte buluşacak

Afet gönüllüleri yemekte buluşacak

Isparta

6 Şubat’ta meydana gelen depremde görev alan yardım kuruluşları Başkan Başdeğirmen’in vereceği yemekte bir araya gelecek
Belediye Başkanı Şükrü Başdğirmen 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 11 kentte etkili olan depremde gönüllü olarak görev yapan AFAD başta omak üzere çeşitli kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri onuruna yemek düzenledi.
Cuma günü saat 19.00’da Gökçay Isperlos Düğün Salonu’nda gerçekleşecek yemeğe belediye mecls üyeleri ve daire müdürleri de katılım sağlayacak.
Haziran ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı konuşan Başkan Şükrü Başdeğirmen, ‘Kahramanmaraş ile birlikte 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve 55 bin vatandaşımızı kaybettiğimiz asrın felaketinde cansiparene mücadele eden ve birçok insanımızı enkaz altından çıkaran gönüllülerimiz ile Cuma günü yemekte buluşacağız. Bu yemekte aslıda bir nevi Allah korusun Ispartamızda bir deprem olması halinde ne gibi eksikliklerimiz var, neler yapmalıyız bunun tartışmasını yapacağız. Zaten bu toplantıdan hemen sonra 11-13 Haziran tarihlerinde de deprem çalıştayı düzenlenecek. Bu çalıştay öncesi bir ön hazırlık anlamına da geliyor. Siz belediye meclis üyelerimizinde bu yemeğe katılımlarını özellikle istiyorum. Hep birlikte neler yapabileceğimizi görmüş oluruz’ sözlerine yer verdi.

(Nurettin Arkan)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gönüllü

06 Haziran 2023 Salı 13:47

Burda klimanın sıcak peteklerin onunde yardım edenlermi cagirilacak gönüllü olarak gidenlerin hiç haberi yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR