30 Mayıs 2018 Çarşamba 20:02
Isparta
KÖYLERDE AK PARTİ'YE BAKIŞ AÇISI
Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmaları kapsamında Güneykent beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Milletvekili Bilgiç seçimlerde destek istedi. Gül müzesini de gezen Milletvekili Bilgiç, daha sonra fabrikaları ziyaret ederek sahibi ve çalışanları ile buluştu.
İŞTE BİLGİÇ'İN ZİYARETLERİNDEN FOTOĞRAFLAR
adill
31 Mayıs 2018 Perşembe 14:585 yılda bir gün elini sııkarlar, sonra ki kalan günlerde ümüğünü... uyan artık uyan.
dereboğazı demeyin bitcek gari
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:39şşşşt:) gariş dereboğazı demeyin.... 2020 de bitcek dediler. ben 2023 diyorum varmı arttıran
Bir
31 Mayıs 2018 Perşembe 08:38Yetti gari.Artık TAMAM
AKP LİSTE YANLIŞ
30 Mayıs 2018 Çarşamba 22:034-0 yapılacak bir liste değil bu!!! Pişirip pişirip aynı yemeği koymayın ıspartalının önüne kendi ilçelerine hizmet ****üremeyen bu denenmiş iki vekil kendi ilçe ve il merkezine ne hizmetleri olacak ki tekrar listelerde CEZALANDIRILMIŞ bir ilde yaşanmaz ve akp oy verilmez
HELÂL VEKİLİM
30 Mayıs 2018 Çarşamba 21:26ÇALIŞ DİDİN OYLARINI TOPLA TEKRAR VEKİL OL.... YILLARDIR SÖZ VERİP TUTMADIGIN DEREBOĞAZI YOLUNU YİNE YAPILMASI İÇİN UĞRAŞMADA DOST DÜŞMAN BİR VEKİL GÖRSÜN!!!!!