26 Nisan 2024 Cuma

Açılışa özel alış-veriş yap, ücretsiz tatil imkanından yararlan

Açılışa özel alış-veriş yap, ücretsiz tatil imkanından yararlan

Isparta

Isparta’nın iddialı mobilya mağazalarından olan Nest Furniture Mobilya, yeni sezona bomba gibi bir kampanya ile giriyor.

İnstegram Adresimizden bizi takip edebilirsiniz

https://instagram.com/nest.furnituree?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mobilya alan her müşterisine halı hediye eden Firma, ayrıca 78 bin 800 ve üzeri alış veriş yapanlara iki kişilik 5 yıldızlı lüks otelde ücretsiz ultra tatil imkanı sunuyor. Ayrıca açılışa özel olarak normal fiyatı 62 bin 500 lira olan düğün paketi 44 bin 500 liraya satılıyor.

 Gülistan Mahallesi Gölcük Caddesi üzerinde hizmete giren Nest Furniture Mobilya Mağazası görülmemiş kampanyalarla kapılarını açtı.

Isparta’lıların yakından tanıdığı esnaflardan olan ve yıllarca Lider Kömür işletmeciliği yapan Hacı Coşkun Songür’ün oğlu Erkan Süleyman Songür tarafından hizmete açılan  Nest Furniture mağazası  Gölcük Caddesi No:109 (Asri Mezarlık altı) da 400 m2 lik mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

SEÇİLİ VE SEÇKİN ÜRÜNLERİ SATIYORUZ

Mağaza sahibi Erkan Süleyman Songür, yeni açtıkları mobilya mağazasındaki mobilya ürünlerini başta Ankara Sitelerden olmak üzere İzmir ve İnegöl’den temin ettiklerini belirterek,  “Mağazamızdaki mobilya ürünleri son derece seçkin ürünlerden oluşmaktadır. Ürünlerimiz son derece güvenilir, sağlam ve kaliteli olup, müşterilerimiz gönül rahatlığı ile ürünlerimize sahip olabilirler. Değerli Ispartalıları ve değerli müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. Mağazada, yatak odası, yemek odası, koltuk takımları, genç odası, mutfak masaları, bahçe mobilyası bulunuyor. Birçok ürünü tek çatı altında satışa sunacak olan mağazada, birbirinden farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor.

HER MOBİLYA ALANA 4 M2 HALI ÜCRETSİZ

Nest Furniture Mobilya Mağazası işletmecisi Erkan Süleyman Songür, mağaza olarak müşterilere çok cazip kampanyalar sunduklarını belirtti. Örneğin mağazadan mobilya alan her müşteriye Sanat Halı’dan 4 m2 ücretsiz halı hediye edilecek.

MAĞAZADAN 78 BİN 800 LİRA VE ÜSTÜ ALIŞ-VERİŞ YAPANLARA ÜCRETSİZ İKİ KİŞİLİK ULTRA TATİL İMKANI

Nest Furniture Mobilya Mağazasının cazip kampanyaları saymakla bitmiyor.  Mağaza sahibi Erkan Süleyman Songür,  Isparta’da görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. Mağazadan 78 bin 800 lira ve üstü alış-veriş yapan her müşteriye yönelik başlattıkları kampanya ile 2 kişilik 2 gece konaklamalı ücretsiz ultra tatil imkanı sunduklarını söyledi. Antalya’nın en seçkin ve lüks otellerinden birinde iki kişiye  iki gece her şey dahil sistemiyle ücretsiz tatil imkanı sunacaklarını  kaydeden Erkan Süleyman Songür, “Bu kampanyamızın Isparta’da eşi benzeri yok. Sadece bizim mağazamızın başlatmış olduğu bir kampanyadır. Müşterilerimiz bu tatil imkanını diledikleri tarihlerde kullanabilirler. Böylece mağazamızdan alış-veriş yapanları ücretsiz tatile göndermiş olacağız” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL 44 BİN 500 LİRAYA DÜĞÜN PAKETİ

Nest Furniture Mobilya Mağazası’nda tam takım yatak odası, tam takım yemek odası ve koltuk takımından oluşan Düğün setine 44 bin 500 liraya sahip olabiliyorsunuz. Mağaza sahibi Erkan Süleyman Songür, “Normal fiyatı 62 bin 500 lira olan bu düğün paketini açılışa özel olarak olarak biz değerli müşterilerimize tam 18 bin lira indirimle 44 bin 500 liraya satıyoruz. Böyle bir fırsatı hiçbir mobilya mağazasında bulmak mümkün değildir. Hem düğün setindeki tüm ürünlerimiz tam takım ürünleri içermektedir” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLARDAN MUTLAKA YARARLANIN

Nest Furniture Mobilya Mağazası sahibi Erkan Süleyman Songür, açılışa özel olarak müşterilerine sundukları cazip kampanyalardan herkesin faydalanmasını dilediklerini ifade ederek, “Bu nedenle tüm değerli müşterilerimizi  mağazamıza bekliyoruz. Evini yenilemek isteyenler, düğün yapacaklar ve mobilya ihtiyacı olan herkesi mağazamıza bekliyoruz. Halı hediyemizden ve ücretsiz ultra tatil imkanından herkesin faydalanmasını istiyoruz” dedi.

Nest Furniture:

Gülistan Mah. Gölcük Caddesi.

(Asri Mezarlık altı) No:109

Cep Tel: 0546 2413879

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR