Isparta'nın Eğirdir ilçesinde evde fenalaşan Mahmut Yılmaz (8) ambulansla hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi. Yapılan ilk incelemede Mahmut Yılmaz'ın kalp krizinden öldüğü belirlendi.
Eğirdir'e bağlı Sarıidris beldesinde oturan Turgay ve Cennet Yılmaz çiftinin 3 çocuğundan ikincisi olan Mahmut Yılmaz, saat 11.00 sıralarında evde rahatsızlandı. Durumu fark eden ailesinin çağırdığı ambulansa alınan Mahmut Yılmaz, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürülürken yaşamını yitirdi. Mahmut Yılmaz'ın cesedi morga konuldu.
Yapılan ilk otopside Mahmut Yılmaz'ın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. Mahmut Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni ile ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Mahmut Yılmaz'ın daha önce benzer bir rahatsızlık geçirmediği, ailesinde de kalp rahatsızlığı bulunan kimse olmadığı öğrenildi.
Esma
16 Aralık 2020 Çarşamba 11:10Allah rahmet eylesin.
Qwerf
15 Aralık 2020 Salı 18:44Sebepsiz kalp krizi covid de oluyor maalesef.
Yalvaclı
15 Aralık 2020 Salı 17:55Allah rahmet eylesın Aılesınede sabır dılerım
Veli
15 Aralık 2020 Salı 15:38Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum çok büyük bir acı