20 Nisan 2024 Cumartesi

6'lı masa Türk Milletinden gelen talep doğrultusunda oluşmuştur

6'lı masa Türk Milletinden gelen talep doğrultusunda oluşmuştur

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, yaklaşan 2023 Haziran seçimleri öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. 6 siyasi parti liderinin bir araya geldiği masanın oluşumunu anlatan Milletvekili Cesur, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının  henüz netleşmediğini  söyledi. Cesur, "Türk Milleti şundan emin olsun, kazanacak ve Türk milletinin sorunlarını giderecek bir adayın olacağına eminim" dedi.

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, 2023 seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

6 siyasi parti liderinin bir araya geldiği masanın oluşumunu anlatan Milletvekili Cesur, iktidarın birçok konuda algı oluşturmaya çalıştığını ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının henüz netleşmediğini belirten Milletvekili Cesur konuşmasında şu ifadeler yer verdi; " Bir algıyla bir yere oturtmaya çalışıldı. Ama biz İyi Parti kadroları ve Sayın Genel Başkanım Terör örgütleriyle ya da bunlarla PKK terör örgütüdür alçak bir terör örgütüdür demeyen hiçbir siyasi oluşumla yan yana gelemeyeceğimizi, bizi bebek katilleriyle yan yana olamayacağımızı her fırsatta hem resmi yollarla hem genel başkanımız tarafından dile getirdik. Oluşturulan bir takım algılarla İyi Parti'nin önüne getirilen engellilerle seçime girilmesi dahil bugüne kadar engelleri aşa aşa geldik. Bunlar vız gelir, tırıs gider. Hem altılı masaya hem İyi Parti'ye. Ama ben İyi Parti için tabii ki mükellefim konuşmakla. Sayın Genel Başkanımız ve 6 tane Siyasi Partinin Genel Başkanımızla beraber genel başkanları bir önemli başarıya imza attılar. Bu masaya oturmak bizim genel başkanımızın teklif ettiği memleket masasıdır bu.  Ve bu masanın oluşumu Türk milletinden gelen bir talep üzerine idi. Ve aslında masanın çalışmaları Türkiye'yi tekrar parlamenter sisteme, asıl tedaviye ulaştıracak olan anayasa çalışmalarıyla başladı. Bunu oluşturduk ve kamuoyuna biliyorsunuz paylaştık. Bundan sonra vatandaşın şöyle bir talebi oldu. Bu altılı masa ortak aday çıkarmalı. Bu altılı masa birtakım Türkiye'nin dağınık örgütlenmiş veya örgütlerin dağınıklığı nedeniyle olan önümüzdeki seçimlerdeki sıkıntıları gidermeli. Altılı masanın liderleri bunu gayet iyi bir şekilde başardılar, göğüslediler. Ve önlerine birtakım suni dışarılardan, içerilerden fark etmiyor, birtakım suni algılarla, ama emin olun algının körüklemesiyle ufacık bir kor varsa büyük ateşler falan oluşturacak şekilde Özel bu işe çaba sarf ederek iktidar kanadı tarafından sanki altılı masada bir sıkıntı varmış gibi bir algı Türk milletinin önüne konmaya çalışılıyor ama başarılı olamadı.

Şundan Türk milleti emin olsun aday halen belli değil, açıklanmadı elbette ve belli değil. Çünkü şundan emin olunsun, kazanacak ve vatandaşın talebi üzerine oluşturulacak bir adayın o masadan çıkacağından benim hiç şüphem yok. Çünkü gerek altılı masanın oluşma nedeni gerekse bizim İyi Parti'nin çalışma nedeni Genel Başkanı benim feragat etti dedi ki, ben Cumhurbaşkanı falan olmayacağım. Biz İyi Parti olarak Türkiye'yi çağrıya çözüme ulaştıracak her iyi şeyin içerisindeyiz. Altılı masada bunlardan bir tanesiydi. Biz İyi Parti olarak yolumuza, kendi örgütlerimizle kendi ilkelerimiz doğrultusun da devam ediyoruz. Ama altılı masayla olan bu oluşumda İyi Parti'nin payı tabii ki çok önemli. Ve burada benim Genel Başkanımın da çabası bu zamana kadar bunun gelmesi çok büyük. Bunun başarıya ulaşacağından hiç şüpheniz olmasın. Kimse bu konuda kaygıya kapılmasın." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Arama sorma

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:52

Yeter artık ne arayın ne sorun söyle biraz uzakta durun siz yeter

Sütçülerli kemal

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:34

Sizi hdkpkk seviciler sizi. Kalkmışsın burada milliyetçilik yapıyorsun. Partin ip'in genel müdüresi Selahattin Demirtaşla kahvaltı yapacak ya sen kimle yapacaksın

Eğirler köyünden

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:28

Eğirler muhtarına yalancı dedin üstüne yürüdün. Sen milletvekili isen oda muhtar. Bir dahaki gelişinde kürkünle gel.

Eğirler köyü

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:25

Ben Yalvaç Eğirler köyünden. Köyümüze geldin muhtara herkesin içinde hakaret ettin. Senden ne milletvekili olur nede o 6+1 masadan bir bir şey olmaz. Oyunu size verdim ama pişmanım.

Y

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:21

Ne 6 msadan nede senden bı çacık olamz.

Kırık masa

05 Ekim 2022 Çarşamba 23:16

Utanmadan terörle bağlantılı masadan bahsediyrosunuz Ispartaya yakışmıyorsun yakışmıyor

ironik vatandaş

05 Ekim 2022 Çarşamba 12:26

bi cacık olmaz bu 6 lı maşadan yer içer dağılırlar adaylarınıda herhalde seçimden sonra açıklayacaklar

Sağlıkçı

05 Ekim 2022 Çarşamba 08:00

Hem hekim hem milletvekilisiniz. Cinsiyet değişimi sgk kapsamına alındı bi beyanatınızı görmedik, LGBT ve transhümanizm aldı başını gidiyor tık yok, insanlar kalp krizinden yüzlercesi ölüyor ses yok. Lafa geldimi boş lakırdı çok. Nasılda insanların duyguları ile oynuyorsunuz.

Vatandaş

05 Ekim 2022 Çarşamba 07:56

Milletten gelen talepler arasında”milliyetçi değil küreselci olun, ilkim krizi Paris iklim anlaşması ve karbon ayak izi dayatmalarını destekleyin, dünya ekonomik formu 2030 hedeflerine yönelik çalışın bu konuda beyanatlar verin”mi diyorlar. İktidarla hiç bir farkınız yok. Muhalefete nasıl inanıyor insanlar anlamıyorum. Maalesef büyük resme bakan yok. Yazık!!!

gecekonducu iç güveleri

05 Ekim 2022 Çarşamba 00:28

kıratı fettoşa peşkeş çeken iç güveleri..demirelin de nazmiye hanımın da ölümleri incelenmeli..güvenmiyorum bu kadının doktorluğuna

Yaşar Tokmak

04 Ekim 2022 Salı 18:30

Cesareti olan parti tek başına reisin karşısına çıkar birbirlerinden yardım beklemez bu siyasetcilikmi deyilmi durmuşlar imandan medet beklerler kazananlar kaç partinin oyu ile birlikte kazandılar işde gerçek bu reis tek başına helal olsun

Yaşar Tokmak

04 Ekim 2022 Salı 18:25

Bu altılı masa denenler vallahi milletin aklı ile alay ediyorlar cesaret edipte reisin karşısına aday koyamıyorum ya bunlardan yönetici olurmu madenki bu parti iyi değil neden her seçimlerde tek başına kazanıyor lütfen akıllı olalım dış güçlerin oyununa gelmeyelim herkesin derdi Erdoğan reis ama yine de yola devam durmak yok inşallah başka yönetici yokki zaten yaa bu kadar basittir

Rıza

04 Ekim 2022 Salı 16:12

Amerikan uşaklarısiniz...

diyarbekirli

04 Ekim 2022 Salı 14:52

kesin lan martavalı torpilci kul hakkı yiyiciler,kürtlerin oyunu alamayan seçilemez.

Baht

04 Ekim 2022 Salı 14:27

sivil asker polis öldüren..pkk sevicileri

Yasin doğdu

04 Ekim 2022 Salı 13:53

Totoslari her sıkıştığında Türk milletine Atatürk'e sığınır bunlar...Teröriste terörist diyemeyenlerle ayni masadaysaniz eğer "Türk Milleti" kelimesinin sizinle, sizin bulunduğunuz oluşumla bağdaşan hiç bir yanı yoktur diye düşünüyorum.

Mahoni

04 Ekim 2022 Salı 13:26

Evet ne kadar akıllısıniz ki daha iktidara gelmeden birbirinizi yiyorsunuz maazallah birde gelseniz ( altılı değil 6+1) HDP olmadan balta sapsız sapta baltasiz olamaz

ben sağcı zübükzade

04 Ekim 2022 Salı 13:19

bu cohapeliler ve ipliler gelince torpili mülakatı kaldıracaklarmış onbeşmilyon afgan suriyeli ümmet kardeşimizi göndereceklrmiş haydi akpli mhpli vatansever dindar kardeşlerim bunlara fırsat vermeyelim,cühapeliler gelirse türbanı kaldırır.

Asdfg

04 Ekim 2022 Salı 12:38

Küm talep etmiş acaba kusura bakın ama hepiniz boşsunuz siyasette kim varsa hepsi boş insan halkın iyiliğini düşünen tek kişi ben görmüyorum hepiniz kendi çıkarınız peşindesinizaldığınız paralar haram olsun diyorum

ne var

04 Ekim 2022 Salı 12:14

kendiniz çalın kendiniz oynayın sonra topu millete atın hepiniz aynı haltsınız ne 6 lı masa nede ampüle oy yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR