Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret etti.
2023 yılı yatırımlarının değerlendirildiği görüşmede, Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Hangar inşaatı ile Batı Yerleşkesi ikinci etap Spor Tesisi inşaatı yatırım programına alındı. Böylece 8 yılda SDÜ’de kamu kaynakları ile 70 bin metre kare, diğer kaynaklar ile 100 bin metre kareye yaklaşan 14 farklı tesisin yapımına imza atılmış olunacak.
2022 yılı itibariyle SDÜ Hastanesinde kullanılmak üzere 3 büyük cihaz alım süreci başlatıldı. Alınan MR Cihazı dışında BET/BT cihazı ve tomografi cihazı alım işlemleri devam etmekte olup toplamda 60 Milyon TL bütçe ödeneği, bu üç büyük cihaza tahsis edildi.
Ayrıca mevcut hastane binasına ek olarak yapımı tamamlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı ve donanımı için tahsis edilen 63 Milyon TL bütçe ödeneği ayrılmıştı.
2023 yılı için SDÜ’deki en önemli gelişme ise başta sağlık hizmeti sunumunda istihdam edilmek üzere SDÜ’ye tahsis edilen 346 sözleşmeli personel kadrosu oldu. Böylece 1992 yılından bu yana tek seferde kullanılacak en çok sayıdaki sözleşmeli personel kadrosu SDÜ’ye kazandırılmış olacak.
Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, SDÜ’nün nitelik ve nicelik olarak büyümesine vermiş oldukları desteklerden dolayı TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkürlerini iletti.
fgff
03 Şubat 2023 Cuma 10:48yağlı yerleride biliyosunuz tabi tabi
Cimbomlu
02 Şubat 2023 Perşembe 21:33Aklımı seveyim bu Akparti millet vekillerine oy vermedim vermemde !!!
N. Tamer nasıl kaçabildi?
02 Şubat 2023 Perşembe 21:03İlker Bey ve ekibine 3. Dönem rektörlük hayırlı olsun diyelim.mi
SDÜ lü
02 Şubat 2023 Perşembe 20:32İLİMİZDE REKTÖRLÜK YAPANLAR MİLLETVEKİLİ OLDULAR. DEMEKKİ CALİSANLAR GEREKTİGİ YERE GETİRİLİYOR. ÇARIKÇI VEKİLLİGE ADAYMİ.
Esra
02 Şubat 2023 Perşembe 18:08Rektör ve milletvekillerimize şehrimize olan bu ilgiden ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Devamını da isteriz.