HABER/ Ali ÇEVİKBAŞ- Isparta’da yaşayan Mehmet Minnetoğlu, 2 günde büyük acı yaşadı. 63 yaşındaki Eşi Keziban Minnetoğlu soba borusu takmak isterken merdivenden düşerek ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 1 gün sonra ise bu kez kız kardeşi Emine Selçuk hayatını kaybetti.
Yalvaç Aşağıkaşıkara Köyü’nde yaşayan Keziban Minnetoğlu, soba borusunu takmak için kurduğu merdivenden dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Minnetoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi ise 19 Ekim günü memleketinde toprağa verildi. Eşini kaybederek büyük acı yaşayan Mehmet Minnetoğlu, 1 gün sonra ise kız kardeşini kaybetti.
Isparta’da Gülistan Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Minnetoğlu’nun kız kardeşi Emine Selçuk ise ani beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kalbi de duran Selçuk tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 20 Ekim günü Gülistan Mahallesi’ndeki camiide kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığında toprağa verildi.
Sılanur minnetoğlu
22 Ekim 2023 Pazar 14:19Benim güzel halalarım mekanınız cennet olsun inşallah ❤️